Tragedii în lanț în familia lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor. Fratele lui a fost găsit mort pe o plajă în Spania

Tragedii în lanț în familia lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor. Fratele lui a fost găsit mort pe o plajă în Spania

Acum câțiva ani, familia lui Cornel Dinicu, proprietarul pensiunii Ferma Dacilor, a fost zguduită de o tragedie când fratele său a fost găsit decedat în circumstanțe misterioase pe o plajă din Spania.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Conform surselor Gândul, au existat suspiciuni și indicii de violență pe corpul acestuia. Aceleași surse mai spun că familia Dinicu este extrem de apropiată.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cornel și soția sa, Cornelia, au fost mereu dedicați menținerii unității familiale, în ciuda faptului că sora patronului trăiește în Italia, iar sora lor mai mare, Stela, locuiește în Spania de mulți ani.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Locul de întâlnire al familiei Dinicu

Ferma Dacilor, condusă de Cornel, a fost întotdeauna locul de întâlnire pentru familia extinsă, fiind gazda diverselor evenimente familiale, de la nunți la parastase.

Recent, Cornelia, sora lui Cornel, a luat apărarea fratelui pe o rețea socială, subliniind contribuțiile lui la unitatea familiei și la crearea unui refugiu pentru membrii familiei care trăiesc în străinătate. Mesajul ei a fost ulterior șters.

„A creat un loc de vis, o casă pentru el și copiii lui, dar și pentru noi cei plecați. Casa noastră când veneam în țară era Ferma Dacilor. Când plecam de acolo plecam cu valizele pline de bunătăți ca la mama acasă. Înmormântări, parastase și nunți în familia noastră le-a făcut Cornel acolo. El a fost de-a lungul anilor stâlpul de care ne-am sprijinit cu toții! 

Dar nu asta contează, contează durerea inumană pe care fratele meu o trăiește, durere pe care nu o doresc nici măcar dușmanilor! Oameni buni, cât vreți să îl mai loviți? Vă gândiți măcar o secundă la durerea copiilor lui (dacă nu la el), la durerea mamei lui Victoraș? Ei au nevoie de el pentru a trece prin această durere, dar voi vreți să îl închideți pentru că a îndrăznit să își transforme visul în realitate? 

Cine este criminalul în toată această tristă poveste? El sau voi?”, a transmis sora lui Cornel Dinicu, în mesajul șters. 

Cornel Dinicu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Cornel Dinicu, proprietarul Fermei Dacilor, a fost luat în custodie preventivă pentru o perioadă de 30 de zile și este indignat de acuzațiile care îl vizează în legătură cu cele 8 decese din tragicul incendiu de Crăciun. Cei doi alți administratori din evidențele pensiunii de la Tohani sunt în prezent în arest la domiciliu.

Echipa de avocați care îl reprezintă a contestat deja această decizie, iar Cornel Dinicu însuși a exprimat în fața instanței că pierderea propriului său fiu în acel incendiu ar constitui o pedeapsă suficientă pentru mai multe vieți.

Judecătorii de la Judecătoria Ploiești au decis detenția preventivă pentru 30 de zile a lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor. Această hotărâre a intervenit după ce Dinicu a fost reținut, iar procurorii au cerut instanței arestarea lui pentru infracțiunea de distrugere din culpă, care a cauzat un dezastru.

În cazul celor doi asociiați ai lui Cornel Dinicu, judecătorii au decis să fie plasați în arest la domiciliu. Este important de menționat că hotărârea Judecătoriei Ploiești nu este definitivă și poate fi contestată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191