Familie refuzată la îmbarcare din cauza unui pașaport, în noaptea de Anul Nou. Ce a observat angajata companiei low-cost

Familie refuzată la îmbarcare din cauza unui pașaport, în noaptea de Anul Nou. Ce a observat angajata companiei low-cost

Vacanța de Crăciun a unei familii a fost „anulată” de compania aeriană, din cauza unui banal pașaport, care avea o mică deteriorare. Culmea, posesorul acestuia trecuse fără probleme prin toate controalele de securitate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vacanța de de lire plătită de o familie britanică a fost irosită din cauza unei mici rupturi pe o pagină de pașaport. Reprezentanți ai companiei Ryanair l-au întors din drum chiar înainte să intre pe pistă, iar familia nu l-a abandonat, așa că nimeni nu a mai plecat în vacanța din Spania.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Jake Burton, în vârstă de 19 ani, urma să plece cu părinții săi cu primul său zbor în străinătate, spre Benidorm, în noaptea de Anul Nou.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Familia urma să plece de pe aeroportul East Midlands și era pe cale să se urce în avion, arată publicația The Sun.

Rachael și Chris Burton spun că o ruptură de un centimetru din pașaportul adolescentului a fost cea care a dus la respingerea acestuia. Ei spun că ruptura se află pe partea opusă a paginii cu datele de identitate și fotografia principală – deci nu lipsea nicio pagină.

Chiar dacă ei se puteau îmbarca, au refuzat să-și lase fiul acasă în timp ce plecau în ceea ce trebuia să fie prima lui vacanță în străinătate.

Mama, din Mansfield, Nottinghamshire, a declarat: „Am trecut prin toate verificările, dar chiar la final, Ryanair ne-a refuzat. A fost absolut sfâșietor. Ar fi fost un lucru dacă ar fi fost refuzat de la început, dar să ajungi la poartă, cu gândul la vacanță și este pur și simplu îngrozitor. Ce a fost mai rău, că femeia aceea nici măcar nu l-a privit în ochi când ne-a spus nu. A trebuit să fim conduși înapoi prin aeroport, chiar și pe pistă, pentru a pleca. A fost pur și simplu îngrozitor”.

Ei spun că au pierdut cele ,64 lire sterline pe care le-au cheltuit pe zboruri și 167 de lire sterline, costul taxiurilor și transferurilor.

Articol recomandat de

Ea este românca superbă cu care se iubește starul lui Diego Simeone de la Atletico Madrid

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191