Calificare cu “de toate”!

Calificare cu “de toate”!

Ploieșteanul Denis Ștefan și colegii săi de la naţionala de juniori a României s-au calificat la Turneul Final al Campionatului European U18 ce va avea loc anul acesta în Muntenegru. A fost o calificare cu “de toate” având în conținut o victorie, un rezultat de egalitate, o înfrângere plus ceva extra! Performanța s-a obţinut graţie golaverajului superior celui realizat de Letonia, +14 faţă de +10 al balticilor!

Portarul Ştefan a fost om de bază în toate cele trei partide ale Turneului preliminar din Austria. „Tricolorii” au început Grupa E a calificărilor cu o victorie clară, 42-27, cu Finlanda, dar au pierdut în faţa Austriei, 37-36, în urma unui gol primit în ultimele secunde ale întâlnirii. Șansa le-a zâmbit tinerilor handbaliști români la ultimul meci în care aveau nevoie cel puţin de o remiză în disputa cu Letonia, reuşind să o obţină la ultimul atac al meciului: 41-41!

Portar al echipei de juniori 1 a CSM Ploieşti, Denis este antrenat la club de mama sa, Ramona Ştefan, cea care a fost prezentă la Viena, împreună cu soțul şi fetița, să susțină naționala României. Ștefan a participat anul trecut la toate acţiunile „tricolorilor”, inclusiv la cele trei competiţii la care România a luat startul: Campionatul Mediteranean din Tunisia (locul 6), “European Open Championship” din Suedia (locul 11) şi „Trofeul Carpaţi NIRO” (locul 2). Sursa foto:facebook/federatia romana de handbal

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191