Fețe noi și vechi în cantonamentul Petrolului

Fețe noi și vechi în cantonamentul Petrolului

Noi apariții în cantonamentul Petrolului din Antalya. Așa cum Phonline.ro anunța în 4 ianuarie atacantul francez Aeron Zinga și-a făcut apariția printre “lupi”. În vârstă de 23 de ani, Zinga (1.92 m) a ajuns aseară în Lara și de astăzi a intrat în programul de pregătire. El va fi urmărit la lucru, în perioada următoare, de către Florin Pîrvu și stafful său, atât la ședințele de pregătire, cât și la jocurile amicale cu Debrecen și Chernomorets Odessa.

Zinga a făcut parte, în prima parte a sezonului, din lotul formației bulgare CSKA 1948 Sofia, după ce, anterior, evoluase pentru echipele secunde ale lui US Orleans, Strasbourg si Valenciennes, bifând 27 de prezențe în eșalonul secund francez. Azi-noapte a ajuns în cantoanament și Paul Papp, fundașul central ratând, din cauza unei răceli puternice, prima parte a stagiului din Antalya.

Papp a avut, dimineata, un program separat, la sala de forță, urmând să iasă pe teren la antrenamentul de după-amiază. De dimineață a fost un antrenament complex și pentru cei patru portari. Zima, Eșanu, Gavrilaș și Jercălău, antrenați de Cătălin Grigore, au avut parte de o serie de exerciții solicitante, dar și generatoare de plonjoane spectaculoase. Sursa foto:fcpetrolul.ro

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191