Adversar facil înainte de Campionatul European

Adversar facil înainte de Campionatul European

Ultimul adversar al naționalei de fotbal a României înainte de Campionatul European va fi Liechtenstein, după cum a anunțat frf.ro. România va juca cu micuța națională pe 8 iunie, la București, pe stadionul Steaua. Tot pe arena din Ghencea, dar pe 4 iunie, naționala antrenată de Edward Iordănescu va avea un alt test împotriva Bulgariei. Aceste două meciuri de verificare vor fi ultimele înaintea plecării naționalei în Germania.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

România va mai disputa două meciuri de pregătire până în iunie. Primul meci al triolorilor în 2024 va fi pe 22 martie în fața Irlandei de Nord, pe Arena Națională, iar patru zile mai târziu, pe 26 martie, Nicolae Stanciu și colegii săi vor întâlni naționala Columbiei pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid. Orașul Würzburg va fi gazda naționalei României pe durata turneului final. Baza de pregătire de la Würzburg, un oraș aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munich și 300 kilometri de Koln, va fi locul unde tricolorii se vor pregăti pe timpul Campionatului European. România va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul grupei E:

17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen, 16:00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19:00)
21 iunie: Slovacia – Play-off B (Dusseldorf, 16:00)
22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22:00)
26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00), Play-off B – Belgia (Stuttgart, 19:00)

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune 4 locuri trei din toate cele 6 grupe EURO 2024. Sursa:frf.ro

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191