”Acum te-am salvat, data viitoare te scot în sicriu”. Cât de grave erau scandalurile din mama din Iași, care și-a aruncat copilul de la etaj, și soțul ei

”Acum te-am salvat, data viitoare te scot în sicriu”. Cât de grave erau scandalurile din mama din Iași, care și-a aruncat copilul de la etaj, și soțul ei

Femeia din Iași trecea printr-o perioadă foarte grea, iar acest lucru a avut un impact major în ceea ce privește faptele sale. Acesta a fost primul incident care i-a pus viața în pericol, iar familia ei știa cât de grave sunt certurile dintre ea și soțul ei. Iată ce s-a întâmplat înainte de sărbători.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Tânăra din Iași, care și-a aruncat copilul pe geam și apoi a sărit și ea, avea probleme foarte grave, de care familia și apropiații ei știau deja.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Vecinii femeii au continuat dezvăluirile halucinante, spunând ce s-a întâmplat, de fapt, înainte de sărbătorile de iarnă și cât de grave erau scandalurile dintre ea și soțul ei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cât de grave erau scandalurile din mama din Iași, care și-a aruncat copilul de la etaj, și soțul ei

Înainte de sărbătorile de iarnă, mama din Iași a fost implicată într-un scandal de proporții cu tatăl copilului ei.

Bărbatul ar fi fost violent cu ea de mai multe ori, iar ea a cerut ajutorul tuturor pentru a o scăpa de bătăi. Acesta a agresat-o fizic, iar tatăl ei, polițist fiind, ar fi salvat-o din mâinile bărbatului.

Tatăl ei știa cât de gravă este situația din familia fiicei sale și ar fi prevestit că se va întâmpla curând o tragedie. El i-ar fi spus cuvinte dure, după ce i-a salvat viața, dând de înțeles că ar fi ultima dată când el mai are șansa să o scape cu viață.

Vecinii auzeau frecvent țipete și scandaluri

Vecinii erau obișnuiți cu scandalurile din casa celor doi și auzeau foarte des țipete și scandaluri. Tânăra era bătută des de soțul ei, dar nimeni nu înțelege de la ce izbucneau scandalurile între ei, căci au spus despre ea că ar fi o femeie bună.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191