Preotul Florin Bontea, ambasador cultural/ A fost distins cu trofeul Epifania, de Primăria Napoli

Preotul Florin Bontea, ambasador cultural/ A fost distins cu trofeul Epifania, de Primăria Napoli

Într-un eveniment deosebit desfășurat în Napoli, preotul paroh Florin Bontea a fost onorat cu trofeul „Epifania” pentru contribuția sa remarcabilă la promovarea valorilor culturale, istorice și religioase între România și Italia.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Alegerea sa în funcția de președinte al Asociației Românilor din Italia, regiunea Campania, marchează un pas important în consolidarea legăturilor dintre cele două țări.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Un demers susținut de SMV Ploiești, sub titulatura „Cei ce ne-au dat nume”, aducând în prim-plan dimensiunea europeană a lui Vlad Țepeș.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Redăm mesajul transmis de presedintele SMV Ploiesti, Mircea Cosma:

„Preotul Paroh Florin Bontea de la biserica ortodoxa din Napoli a fondat si a fost ales presedinte al Asociatiei Romanilor din Italia, regiunea Campania. Fundatia a fost inregistrata oficial primind numar de registru unic,cod fisca,cont bancar si stampila(bolo). In cadrul festivitatilor “Epifania”(Boboteaza) desfasurate la Teatrul de stat “Mediteraneeo” din Napoli in cadrul concertului festiv transmis pe data de 6 ianuarie 2025 de televiziunea nstionala a Italiei RAI 1,parintele -paroh Florin Bontea a fost distins cu trofeul ”Epifania” de catre Primaria Generala a orasului Napoli pentru promovarea de exceptie a valorilor culturale,istorice si religioase intre Romania si Italia. Un program initiat si desfasurat de SMV Ploiesti sub genericul ”Cei ce ne-au dat nume”, Dimensiunea Europeana a lui Vlad Tepes. Felicitari parinte-paroh Florin Bontea.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191