Nu reușesc să rupă blestemul!

Nu reușesc să rupă blestemul!

Baschetbaliștii Ploieștiului nu reușesc să rupă blestemul eșecurilor pe teren propriu. Ei nu au mai câștigat în ,,Olimpia” din octombrie 2023, iar seria neagră continua și în 2024. Jucătorii antrenați de Mihai Popa au pierdut frustrant disputa cu CSU Sibiu. Asta pentru că petroliștii au avut puterea să revină de la o diferență de -14 puncte și să fie foarte aproape de victorie! Ei au condus cu 87-85 cu 22 de secunde rămase din meci, însă Pratt a reușit o aruncare de „3 puncte” cu care a asigurat victoria echipei sale. Au mai fost 9 secunde de atac ploieştean, două time-out-uri ale antrenorului Popa şi o pătrundere cu care Funderburk Jr. a încercat să „o întoarcă ca la Ploiești”, dar capacul lui Barro a năruit speranţele petroliste.

Al șasele insucces consecutiv pe teren propriu a venit și pentru că unul dintre cei mai buni baschetbaliști al echipei, pivotul Brkic, a stat pe bancă fiind bolnav, iar celălalt lider din teren, Funderbuk jr., nu a fost în cea mai bună zi a sa în ciuda faptului că a fost, din nou, cel mai bun marcator. Americanul a luat multe acțiuni pe cont propriu majoritatea acestora fiind terminate nefericit. În schimb, alți doi americani, Johnson jr. și Carpenter, au avut evoluții mult mai aproape de ce așteaptă staff-ul tehnic de la ei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pentru CSM Petrolul au jucat: Funderburk Jr. (20 puncte, 1×3), R. Johnson Jr. (18, 1×3), Carpenter (17, 2×3), Corpodean (14, 4×3), B. Popa (9, 1×3), Henry (5), Diaconescu (4) şi Negoiţescu. Grupoarea ploieșteană nu are altceva de făcut decât să aștepte următorul joc acasă ca să aibă ocazia să câștige din nou. Până atunci, pentru CSM Petrolul Ploieşti urmează sâmbătă, de la ora 18:00, la Craiova, un ultim meci al primei faze extrem de important în perspectiva play-out-ului. În ierarhia Grupei B din LNBM, formația petrolistă ocupă locul 7 din 9, cu 19 puncte.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191