Semne bune anul n-are!

Semne bune anul n-are!

Semne bune anul n-are pentru formația de handbal feminin Activ Prahova! În primul rând, pentru că nu mai are teren propriu din cauza faptului că diriguitorii orașului au decis că Sala Sporturilor Olimpia este un bun personal al lor și nu al comunității, excluzând echipa, din orgolii politice, din arena în care a evoluat atâta timp. Apoi și mai important în perspectiva meciurilor cu miză ce vor veni, trupa susținută de CJ Prahova nu se regăsește. După eliminarea din Cupa României în fața Mioveniului, o formație cu mari probleme financiare, staff-ul tehnic a stabilit o dublă amicală la Galați, o pretendentă la promovare, dar care face parte din altă serie a Diviziei A.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Astfel, trupa antrenată de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant s-a deplasat la CSM Galați pentru cele două meciuri de pregătire. Primul test, desfășurat în Sala Sporturilor din Galați, o locație pusă la dispoziția tuturor echipelor, nu cum se întâmplă la Ploiești unde lupta politică calcă în picioare orice și pe oricine, s-a terminat cu eșecul la limită a handbalistelor prahovence. Acestea au jucat bine aproape tot jocul, însă așa cum s-a întâmplat și în alte meciuri, fetele au capotat pe final. Galați-Prahova 32-30(13-15), iar pentru Activ au jucat: Abed-Kader, Paraschiv, Ivașcu – Taivan 5 goluri, Andrița 5, Vrabie 5, Dumitrașcu 4, Alexandru 3, Capră 2, Beșleagă 2, Sava 2, Ilie 1, Epureanu 1, Berbece.

A urmat al doilea test, disputat a doua zi dis de dimineață într-o altă sală, unul în care handbalistele Prahovei au făcut o primă parte acceptabilă după care în partea secundă randamentul a scăzut așa de mult încât au pierdut la 11 goluri diferență! Galați-Prahova 36-25(15-14), iar trupa prahoveană a jucat cu: Ivașcu, Paraschiv, Abed-Kader – Andrița 6 goluri, Beșleagă 6, Sava 5, Taivan 2, Epureanu 2, Alexandru 1, Capră 1, Vrabie 1, Ilie 1, Berbece. Având în vedere evoluția fetelor, dar și pentru că este perioada transferurilor, staff-ul tehnic a creionat o listă de achiziți pe care a înaintat-o conducerii clubului, iar antrenorii își doresc ca, din handbalistele solicitate, cât mai multe să vină la Ploiești. Evident, cum se întâmplă în astfel de situații, există și plecări, cel puțin două dintre componentele lotului fiind dorite de alt club.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191