Accident mortal în Măgurele. Informații de ultim moment de a Poliția Prahova

Accident mortal în Măgurele. Informații de ultim moment de a Poliția Prahova

Măgurele- DJ 100L-  accident rutier posibil grav- conducatorul unui autoturism, în timp ce se afla în depășirea unui autovehicul staționat, ar fi intrat în coliziune cu acesta, iar ulterior ar fi ricoșat într-un alt autoturism care circula din sens opus.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urma coliziunii, au rezultat 4 victime, rănite posibil grav, uneia dintre ele efectuându-i-se manevre de resuscitare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Traficul rutier este blocat, fiind dirijat către o rută ocolitoare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Update ora 21:40

În urma accidentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 31 de ani și vătămarea corporală a doi pasageri, minori cu vârstele de 3 și respectiv 4 ani, dar și a celuilalt conducător auto, un bărbat de 32 de ani, aceștia din urmă fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191