Ce mănâncă Andreea Marin în fiecare dimineață, pentru a arăta superb la aproape 50 de ani. Se prepară în 5 minute

Ce mănâncă Andreea Marin în fiecare dimineață, pentru a arăta superb la aproape 50 de ani. Se prepară în 5 minute

Andreea Marin are aproape 50 de ani, însă îndrăgita vedetă arată mai bine ca oricând! Mulți români se întreabă cum reușește „Zâna” să se mențină într-o formă atât de bună, iar, potrivit declarațiilor acesteia, totul depinde de sport și de dieta extrem de echilibrată pe care o are!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pe lângă dieta extrem de sănătoasă și echilibrată, sportul este, de asemenea, extrem de important pentru Andreea Marin. Vedeta a mărturisit că a achiziționat o bandă de alergat, așa că astfel își poate începe ziua cu o stare bună, plină de optimism și de energie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Am luat o bandă de alergat de curând”, a povestit vedeta, invitată la la Teo Show. „Obişnuiesc să fac sport dimineaţa pentru că seara sunt obosită mereu. Aşa încep şi ziua cu energie, cu o stare de bine, plec la drum cu alte idei”, a mai povestit aceasta.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cu toții știm că atunci când vrem să mâncăm ceva cu adevărat sănătos, cel mai simplu este să gătim chiar noi. Se pare că și Andreea Marin a ajuns la această concluzie, așa că pregătește o pâine specială, ce este gata în doar cinci minute!

„O fac în fiecare zi pentru că la noi în casă doar asta se mănâncă. Conţine seminţe şi făină de migdale. E o minunăţie”, a spus vedeta.

Se pare că salatele sunt foarte importante în dieta Andreei Marin, la care adăugă semințe și condimente extrem de diverse. Mai mult decât atât, aceasta nu mai mănâncă carne decât foarte rar, alegând să consume mai multe pește, ori fructe de mare!

„Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite.

Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare”, a declarat Andreea Marin.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191