Florile, punctele și caracterele

Florile, punctele și caracterele

Doi fotbaliști ai Petrolului au contribuit la primele trei puncte din 2024. Bart Meijers și Jair da Silva sunt în ultimele luni de contract, dar această situație nu i-a împiedicat să se remarce la înfruntarea cu Dinamo. Brazilianul a marcat golul victoriei în timp ce olandezul s-a completat excelent în defensivă cu Huja și Papp. Datorită golului marcat în poarta dinamovistă Jair a devenit golgheterul Petrolului cu 6 goluri. Și datorită evoluțiilor din 2023 fundașul Meijers a fost desemnat cel mai bun jucător al Petrolului, în opinia fanilor. De aceea, înainte de startul meciului, apărătorul de 27 de ani a fost felicitat și recompensat de Titel Arsene, unul dintre suporterii Petrolului.

Felicitări merită și mijlocașul Sergiu Hanca cel care, datorită seriozității și a profesionalismului, a revenit mai repede pe teren decât se aștepta astfel că Petrolul are încă o variantă bună în ofensivă. Revenirea lui Hanca a fost salutată și de antrenorul Florin Pîrvu. Hanca a intrat, în minutul 64, în locul lui Jefferson Jr. , cel care astăzi a împlinit 30 de ani. Tot cu ocazia acestui meci, la Petrolul a debutat mijlocașul Alex Ișfan, acesta intrând, în minutul 79, în locul lui Grozav. Prima rundă oficială se încheie cu meciurile Voluntari-Oțelul și FCSB-UTA. Chiar dacă Oțelul și Voluntari vor câștiga, Petrolul nu poate fi depășir astfel până la runda următoare vor fi pe locul 8, cu 30 de puncte.

Jair da Silva:,,A fost un meci dificil deoarece terenul a fost greu, cu gheață. Nu s-a putut juca fotbal, dar am luptat și am câștigat jucând bine în condiții grele. Atmosfera a fost frumoasă, a fost un derbi, sunt fericit că am înscris și echipa mea a câștigat. Meciul se îndrepta spre zero zero, dar am reușit să câștigăm, este important, suntem și mai uniți și ne gândim la jocul următor. Nu vreau să vorbesc despre un nou contract acum, mă concentrez pe meciul următor. Totul este posibil, pot să semnez, vom mai discuta, dar obiectivul meu acum este să fiu concentrat pentru echipă”.

Bart Meijres:,,Este prima dată când primesc flori. Le mulțumesc fanilor petroliști pentru aprecieri, pentru faptul că am fost declarat cel mai bun jucător al Petrolului, sunt foarte mândru! Florile le voi dărui soției, iar cel mai important este că am câștigat, am început anul bine! Sper să prindem play-off-ul!”

Sergiu Hanca:’’ Când câștigi mereu e bine. A fost un meci destul de dificil, este primul meci câștigat după o perioadă destul de lungă și e important că am început cu dreptul acest an. Am mai pus puncte în clasament și ne-am apropiat de locurile de play-off. Lupta este foarte strânsă aici, oricine poate ajunge sus la fel cum oricine poate ajunge pe locurile de baraj. Noi suntem o echipă solidă, oricine din Superligă joacă cu noi are meci greu. Avem un grup omogen și chiar avem nevoie de o calitate foarte bună dacă mai vine cineva la echipă”. Sursa foto:fcpetrolul.ro/razvan pasarica

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191