Papp știe ce va face diferența

Papp știe ce va face diferența

După Petrolul-Dinamo,1-0, fundașul Paul Papp a fost întrebat ce va face diferența între a juca în play-off și a lupta pentru supraviețuire în play-out:,,Diferența între a juca în play-off și a juca în play out o va face forma de moment, prezența de spirit pe care trebuie să o ai la fiecare meci, să nu te dai bătut niciodată, nici un moment, să fii precaut, pentru că până la urmă trebuie să aduni puncte, nu să joci spectaculos. Îmi doresc ca noi să fim cei care fac lucrurile astea”, a declarat Papp.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Fotbalistul de 34 de ani a mai declarat că el și colegii săi trebuie să rămână concentrați și să nu facă sărbătoare din victoria împotriva dinamoviștilor:,,Lupta este foarte grea, atât la play-off cât și la play-out. Situația este foarte, foarte strânsă, suntem echipe cu puncte apropiate, valoric suntem apropiați și se poate întâmpla orice. În privința omogenității echipei cred că timpul ne va spune dacă este un atu. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, am bătut Dinamo dar nu cred că trebuie să facem o mare sărbătoare. Trebuie, în continuare, să ne vedem de jocul nostru, mai sunt unele probleme pe care trebuie să le reglăm și mergem înainte. Referitor la noii investitori nu știu situația. Deocamdată, este bine, nu ne cramponăm de nimic, trebuie să mergem mai departe. Este o atmosferă bună în cadrul echipei, avem puncte ok, puteam să avem mai multe. Trebuie să rămânem concentrați și să mergem pe veche zicală ,,o luăm meci cu meci”.

Startul victorios al Petrolului i-a dat culoare în obraji și antrenorului Florin Pîrvu cel care a rămas pe banca Petrolului datorită suporterilor din peluze:,,Succesul cu Dinamo ne dă moral și încredere pentru meciurile care urmează. Chiar vorbeam cu staff-ul meu și parcă uitasem să ne bucurăm după o victorie. Mă bucur că Ișfan a intrat bine, este un jucător care poate ajuta echipa, mă bucur că Sergiu Hanca a revenit după accidentarea gravă, el a trecut peste perioada grea și este o soluție clară pentru ce înseamnă echipa noastră. A fos o victorie și pentru fani. Sunt aici datorită lor, iubesc Petrolul, asta nu trebuie să spun de fiecare dată, este echipa mea de suflet, mă bucur și sunt onorat că o antrenez. Imi doresc împreună cu staff-ul și jucătorii să fac o treabă bună aici și să reușesc să-mi duc mandatul la final”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Petrolul a câștigat din nou, pe Arena ,,Ilie Oană”, după aproximativ trei luni de zile, iar succesul contra lui Dinamo, pe teren propriu, a venit după o perioadă de peste 9 ani! Jair da Silva, marcatorul unicului gol, a fost inclus în echipa etapei 22, iar Gicu Grozav a jucat meciul 150 în prima ligă din România, 96 dintre partide fiind disputate în tricoul Petrolului. La acest moment, Huja și colegii săi ocupă locul 8 în clasament, cu 30 de puncte, la șase puncte față de locul 2 și tot la atâtea față de primul loc care duce la baraj!Sursa foto:fcpetrolul.ro/razvan pasarica

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191