Aceași oră pentru meciuri diferite

Aceași oră pentru meciuri diferite

Petrolul va juca în etapa următoare din Superliga, sâmbătă, la Oțelul Galați, de la ora 17:00. Partida face parte din etapa a 23-a, iar Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit și programul rundei a 24-a, una în care Petrolul va juca, pe „Ilie Oană”, împotriva lui CFR Cluj. Partida se va disputa sâmbătă, 3 februarie, tot de la ora 17.00.

Până atunci, însă, la finalul acestei săptămâni, formația petrolistă va susține primul joc din deplasare din acest an. Deoarece, după mulți ani, iarna a revenit la adevărata sa valoare, iar terenurile din Ploiești și din jurul orașului n-au putut permite desfășurarea în bune condiții a antrenamentelor, „lupii” s-au mutat la baza FRF de la Buftea, acolo unde s-au pregătit, pe „sintetic” în debutul săptămânii. Tot la Buftea se va desfășura și antrenamentul de miercuri, sperându-se ca, odată cu ameliorarea vremii, ultimele ședințe de dinaintea plecării spre Galați să se desfășoare la Ploiești.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Programul celorlalte partide din etapa a 24-a este următorul:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Vineri, 2 februarie

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ora 17.00 FC Botoșani – Politehnica Iași

Ora 20.00 FC U Craiova 1948 – Dinamo București

Sâmbătă, 3 februarie

Ora 20.00 FC Rapid – Oțelul Galați

Duminică, 4 februarie

Ora 13.00 Universitatea Cluj – UTA Arad

Ora 15.30 Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova

Luni, 5 februarie

Ora 17.00 FC Voluntari – FC Hermannstadt

Ora 20.00 FCSB – Farul Constanța

Sursa:fcpetrolul.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191