Calificare de poveste la AO!

Calificare de poveste la AO!

Tenismena ucraineană Dayana Yastremska este calificată în semifinalele Australian Open și are o poveste impresinoantă. În 2022 fugea de război din Ucraina și ajungea în România. Apoi, a fost suspendată pentru dopaj chiar în timpul acestui turneu, în urmă cu 3 ani. Ea și-a găsit dreptatea în Tribunal, dovedind că proba incriminatorie a fost contaminată și a revenit în tenis după doar jumătate de an, conform eurosport.ro.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Acum face senzație la AO 2024 fiind abia a 2-a sportivă din istorie care ajunge în semifinale la Melbourne după ce a jucat în calificări. Joi încep meciurile din semifinalele turneului de la Australian Open, iar organizatorii au anunțat programul partidelor de pe tabloul feminin. Coco Gauff, Aryna Sabalenka, Dayana Yastremska și Qinwen Zheng vor lupta pentru cele două locuri din finala primului turneu de Grand Slam al anului.

Coco Gauff și Aryna Sabalenka vor sta față în față în prima semifinală de la Australian Open 2024, meciul fiind programat de la ora 10:30 (ora României). După meciul dintre Gauff și Sabalenka, nu înainte de ora 12:00 (ora României), Dayana Yastremska o va înfrunta pe Qinwen Zheng în cea de-a doua semifinală de pe tabloul feminin. La masculin, înfruntările Novak Djokovic – Jannik Sinner și Daniil Medvedev – Alexander Zverev reprezintă mega-duelurile din penultimul act al competiției australiene. Sursa:eurosport.ro

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191