Cod galben de vreme rea în aproape jumătate de țară. Se anunță vânt puternic în mai multe regiuni și ninsori și viscol la munte

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate de țară. Se anunță vânt puternic în mai multe regiuni și ninsori și viscol la munte

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic pentru judeţe din Banat, sudul Crişanei şi al Transilvaniei şi viscol la munte, valabilă până joi seară. Vineri, vor fi intensificări ale vântului în Moldova, Dobrogea, sudul Transilvaniei şi sud-vestul Olteniei şi viscol în Carpaţii Meridionali şi de Curbură.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului în Banat, sudul Crişanei şi al Transilvaniei, viscol la munte, îndeosebi la altitudini de peste de metri, valabilă joi, între orele şi

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

”În judeţele Arad, Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu şi Braşov, vântul va avea intensificări cu rafale în general de km/h. La munte, îndeosebi la altitudini de peste m, vântul va avea intensificări cu rafale de km/h, va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusă”, au transmis meteorologii.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Intensificări ale vântului vor fi şi în restul teritoriului, cu viteze în general de 40…50 km/h.

Un alt Cod galben va fi în vigoare de joi, de la ora , până vineri, la aceeaşi oră, şi vizează intensificări ale vântului în Moldova, local în Transilvania, Oltenia şi Dobrogea; viscol în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste de metri.

Astfel, în Moldova, nordul Dobrogei, sudul Transilvaniei şi sud-vestul Olteniei, vântul va avea intensificări cu rafale în general de km/h. În Carpaţii Meridionali şi de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste m, vântul va avea intensificări cu rafale de km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată şi vizibilitatea redusă.

În zona municipiului Bucureşti, până vineri, la ora , cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de grad.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191