Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție. La ce procedură a apelat de această dată iubita lui Gabi Bădălău: ”Schimbările sunt spectaculoase” / FOTO

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție. La ce procedură a apelat de această dată iubita lui Gabi Bădălău: ”Schimbările sunt spectaculoase” / FOTO

Bianca Drăgușanu a apelat la o nouă intervenție estetică! Blondina din showbiz-ul românesc nu a stat mult pe gânduri și a decis că este momentul perfect să intre din nou în cabinetul medicului estetician. Iată la ce procedură a apelat de această dată iubita lui Gabi Bădălău!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele autohtone din showbiz-ul românesc. Diva a bifat, până în acest moment, tot ceea ce și-a propus, atât pe plan profesional, cât și în viața personală, acolo unde are parte de o relație frumoasă alături de Gabi Bădălău.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică

Bianca Drăgușanu a început anul 2024 cu schimbări. Încă din primele zile ale Noului An, iubita lui Gabi Bădălău a decis că este momentul să renunțe la buzele mari, așa că și-a făcut o programare la medicul estetician, acolo unde și-a topit acidul hialuronic.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Acum, Bianca Drăgușanu a apelat la o nouă intervenție estetică. În urmă cu puțin timp, chiar pe pagina sa de Instagram, iubita lui Gabi Bădălău le-a dezvăluit fanilor săi ce procedură urmează.

Mai exact, blondina a specificat că este vorba, de această dată, despre procedura de radiofrecvență cu microneedling.

Pentru a-i lămuri pe fani în privința procedurii pe care o urmează, iubita lui Gabi Bădălău a precizat că este vorba despre o intervenție recomandată, atât la nivelul feței, cât și pentru corp, iar rezultatele sunt unele spectaculoase.

Blondina din showbiz s-a postat pe internet fără extensii

Amintim că tot în prima lună a anului 2024, Bianca Drăgușanu a decis și să renunțe la extensiile lungi de păr cu care și-a obișnuit fanii până acum. Astfel, vedeta din showbiz s-a afișat, în mediul online, recent, cu părul natural.

CITEȘTE ȘI: Make-up artistul vedetelor, un nou ordin de restricție împotriva soțului turc de care s-a chinuit să divorțeze. Prietena Valentinei Pelinel nu are liniște!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191