Un vasluian a pus o poartă pe drumul public și l-a transformat în curte. Vecinii sunt revoltați că nu mai pot ajunge la terenurile lor

Un vasluian a pus o poartă pe drumul public și l-a transformat în curte. Vecinii sunt revoltați că nu mai pot ajunge la terenurile lor

Situație ieșită din comun într-un sat din Vaslui, unde un localnic a transformat drumul public în propria curte. Vecinii l-au dat în judecată pentru că a montat poarta fără drept, dar magistrații au decis că Primăria trebuie să facă demersuri pentru rezolvarea situației. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Bărbatul care a montat poarta în drum a cumpărat două proprietăți, de-o parte și de alta a șoselei, și s-a gândit să le unească, să-și lărgească, practic, curtea, deși acesta este un drum public, așa figurează în registrele de la Primărie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Asta a stârnit nemulțumiri în rândul vecinilor, pentru că dincolo de această proprietate sunt mai multe terenuri agricole, iar oamenii vor să ajungă acolo, pe drumul public.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Unul dintre vecini a făcut o acțiune în instanță pentru rezolvarea situației, însă magistrații au decis că nu are calitate pentru a rezolva problema și de asta ar trebui să se ocupe Primăria. Funcționarii de la Primăria din Tanacu spun că au făcut și ei numeroase demersuri de-a lungul vremii, ba chiar au aplicat și amenzi și că există un proces pe rol în acest sens.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191