Aniversare cu gust amar!

Aniversare cu gust amar!

Aniversare cu gust amar pentru unul dintre baschetbaliștii de la CSM Petrolul Ploiești. Lorenzo Diaconescu a împlinit, în ziua jocului CSM Petrolul – CSM Tîrgu-Jiu, 19 ani şi a onorat aniversarea cu cea mai bună evoluţie a sa în acest sezon al Ligii Naţionale, reuşind 6 puncte, 4 recuperări şi 3 pase decisive în puţin peste 21 de minute petrecute pe parchet. Din nefericire, nu a fost să fie şi o victorie a echipei care a pierdut meciul de o manieră incredibilă. Totuși, prietenii și colegii au avut puterea ca, imediat după meci, să-i ofere cadoul dulce, cântându-i „La mulţi ani”!.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Diaconescu și coechipierii săi parcă nici nu ar mai avea curajul să joace pe teren propriu. Asta pentru că au pierdut un nou joc în Sala Sporturilor Olimpia de o manieră în care te face să te gândești la …blesteme! CSM Petrolul – CSM Târgu-Jiu 98-99, după un coş de „3 puncte” încasat în ultima secundă a meciului!! Deși Reggie Johnson și Vald Corpodean au avut o evoluție excelentă acaesta nu a fost sufiecientă ca echipa lor să nu mai scape victoria cum au făcut-o de atâtea ori, în acest sezon, pe teren propriu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova


Un atac de3.9 secunde în care Cameron Oluyitan a reuşit să înscrie un coş incredibil cu toată opoziția venită de la pivoții Brkic și Henry. Datorită acestui coș CSM Târgu Jiu a câştigat o partidă în care nu a condus pe tabelă în niciun moment! Momentele sunt foarte delicate pentru gruparea ploieșteană care adună înfrângerile, iar moralul jucătorilor este la pământ!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pentru CSM Petrolul, au jucat: R. Johnson Jr. (9 puncte, 2×3), V. Corpodean (27, 7×3), Brkic (14), Funderburk Jr. (8 puncte, 1×3, 13 pase decisive), Henry (7), L. Diaconescu (6), C. Dinu (4), B. Popa (3, 1×3) şi V. Negoiţescu. În etapa a 2-a din Faza a 2-a a LNBM, „galben-albaştrii” vor juca sâmbătă, 3 februarie, de la ora 19:00, la SCM Timişoara.

Tot de un eșec au avut parte și baschetbalistele U18 de la CSM Ploieşti care au încheiat turul Fazei I a campionatului cu o primă înfrângere stagională suferită în derbiul cu eterna rivală Dan Dacian Bucureşti, chiar în Sala „Olimpia”: 54-64. Lotul folosit de Loredana Munteanu și Corina Savu la această partidă a fost următorul: I. Savu (20 puncte), K. Munteanu (15, 4×3), C. Pîrvan (15, 1×3), A. Zane (7), A. Dumitru (2), Cr. Grigore, D. Iordăchescu, A. Dulhaz, A. Păuşan, N. Belhamra şi N. Dănilă. În etapa a 8-a, prima a returului, fetele vor juca duminică la ABC Leii Bucureşti.

În competiţia feminină participă 8 echipe care se întâlnesc în prima fază „fiecare cu fiecare”, sistem tur-retur, după care, în funcţie de clasare, vor fi „împerecheate” 1-8, 2-7, 3-6 şi 4-5 pentru a se stabili cele patru participante la Turneul Final şi formaţiile care vor lupta pentru locurile 5-8. Sursa foto:csmploiesti.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191