Un derbi pentru calificarea în play-off

Un derbi pentru calificarea în play-off

Hermannstadt Sibiu – Petrolul Ploiești poate fi considerat un derbi pentru calificarea în play-off. Asta pentru că cele două echipe se află la un punct respectiv două de ultima poziție care asigură prezența în primele șase echipe din Superliga. Petrolul ocupă, momentan, locul 9, cu 31 de puncte. Chiar dacă a remizat la Oțelul, formația antrenată de Florin Pîrvu a picat un loc din cauza faptului că Hermannstadt a câștigat cu FC Botoșani. Astăzi, Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul etapei a 25-a. Înfruntarea Măldărășanu versus Pîrvu se va disputa duminică, 11 februarie, de la ora 18:15. Celelalte dispute ale rundei ser vor desfășura după următorul program:

Vineri, 9 februarie

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ora 17.00 Oțelul Galați – FC U Craiova 1948

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ora 20.00 Universitatea Craiova – Universitatea Cluj

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Sâmbătă, 10 februarie

Ora 14.00 Politehnica Iași – FC Voluntari

Ora 21.15 CFR Cluj – Rapid 1923

Duminică, 11 februarie

Ora 20.45 FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe

Luni, 12 februarie

Ora 17.00 UTA Arad – FC Botoșani

Ora 20.00 Farul Constanța – Dinamo București

Până la disputa de pe noul stadion al Sibiului, pe cel al Petrolului vine Adrian Mutu cu CFR Cluj. Sâmbătă, 3 februarie, Petrolul vrea să deraieze CFR-ul! Întâlnirea va începe la ora 17.00, iar biletele pentru acest meci pot fi procurate atât on-line, de pe www.iabilet.ro (aici), cât și de la casa stadionului, programul de funcționare al acesteia urmând să fie comunicat ulterior.
Prețurile tichetelor vor fi următoarele:

– Peluze: 15 lei;

– Tribuna II: 35 lei;

– Tribuna I: 45 lei;

– Tribuna 0: 60 lei;

– Lojă: 300 lei.

Sursa foto:fcpetrolul.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191