Cât de bine arată fața Biancăi Drăgușanu, la o săptămână după intervențiile chirurgicale. Vedeta s-a filmat fără filtru: ”Sunt de porțelan” / FOTO

Cât de bine arată fața Biancăi Drăgușanu, la o săptămână după intervențiile chirurgicale. Vedeta s-a filmat fără filtru: ”Sunt de porțelan” / FOTO

Bianca Drăgușanu a închis gurile rele, după ce s-a afișat fără filtru, la o săptămână după ce a fost supusă unor intervenții chirurgicale. Vedeta a decis să își intinerească aspectul, iar acest lucru se pare că i-a reușit. Iată cât de bine arată fața ei, fără niciun filtru!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Când vine vorba despre felul în care arată, Bianca Drăgușanu este dispusă să încerce orice operație estetică. Deși a trecut de multe ori prin cabinetul medicului, vedeta a revenit cu dorința de a-și întineri tenul și a corecta câteva detalii pe care ea le-a considerat greșite. Acum arată spectaculos și fără niciun defect!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cât de bine arată fața Biancăi Drăgușanu, la o săptămână după intervențiile chirurgicale

Deși fanii ei erau obișnuiți deja cu astfel de transformări, valul de critici tot a venit după ce Bianca Drăgușanu le-a arătat toate etapele prin care trece.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

S-a fotografiat chiar și pe masa de operație, iar mai multe persoane au pus-o la punct imediat. Însă, Bianca Drăgușanu nu a ținut cont de alte păreri și a continuat să facă tot ce poate pentru a arăta cum își dorește.

Rezultatele se observă mai ales la o săptămână după intervenții, când fața ei arată perfect și fără niciun defect. Chiar și Bianca Drăgușanu este mândră de munca medicilor și mulțumită de rezultate, astfel că nu pierde nicio ocazie să le arate fanilor cum arată tenul ei, după tot efortul depus.

La ce proceduri a apelat vedeta

Având în vedere procesul complex prin care trece, Bianca Drăgușanu a decis să își țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă în cabinetul medicului și cu procedurile la care apelează.

Vedeta s-a filmat de mai multe ori alături de medici și a explicat tot ce face și ce schimbări vor apărea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191