Un nou ploieștean la echipa națională

Un nou ploieștean la echipa națională

Pe lîngă portarul Ionuț Iancu la naționala de handbal masculin a României va mai activa un ploieștean. Este vorba despre Ionuț Georgescu, fost internațional cu 82 de selecții și 199 de goluri, care va face parte din noul staff tehnic al echipei naționale. Georgescu a fost ales de fostul său coleg, George Buricea, să fie unul dintre antrenorii secunzi. Celălalt secund va fi Rudi Stănescu care se va ocupa de pregătirea portarilor. Buricea a afirmat că nu a fost surprins de oferta venită din partea conducerii FRH.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

George Buricea:,, A fost visul meu să antrenez naţionala României. Favorită România în faţa Cehiei nu ştiu dacă este, mai ales dacă ţinem cont de faptul că returul se va juca în Cehia. În plus, au jucători cu mare experienţă. Dar dacă nu credeam că putem face asta, nu mă aflam astăzi în faţa dumneavoastră. Eu am fost toată viaţa mea un luptător şi nu m-am schimbat. Nu pot promite o calificare, dar promit că vom da totul pe teren. Echipa naţională este deschisă doar pentru jucătorii care vor să dea 100% şi cred în acest proiect şi care vor să facă ceva pentru ţara lor. Cu jumătăţi de măsură nu lucrez niciodată”, a declarat Buricea.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova


Astăzi, într-o conferință de presă, conducerea Federației Române de Handbal a prezentat noul antrenor principal care, ce să vezi, nu are, deocamdată, un contract semnat, după cum a afirmat președintele Constantin Din:,,Am luat decizia ca în perioada următoare activitatea echipei naţionale de handbal să se ocupe domnul antrenor George Buricea. Asta este schimbarea. În acest moment este domnul Pascual, dar va fi domnul Buricea. Trebuie semnate nişte contracte, nişte hârtii, nişte negocieri. Domnul Pascual va rămâne consilier tehnic. Se retrage din funcţia de antrenor al echipei naţionale. Nu va fi un director tehnic, va fi un consilier tehnic personal al meu”, a afirmat Din.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Antrenorul spaniol Xavi Pascual a preluat echipa naţională de handbal masculin a României în luna august a anului 2021 şi a reuşit calificarea la Campionatul European, pe care „tricolorii” l-au încheiat pe locul 22. Naţionala României va înfrunta echipa Cehiei în barajul pentru Campionatul Mondial de handbal masculin din 2025, potrivit tragerii la sorţi efectuate sâmbătă, la Koln (Germania). Partidele, tur-retur, vor avea loc în perioada 8-12 mai 2024, România urmând să joace prima manşă pe teren propriu. Sursa foto:acs academia junior ploiesti/agerpres.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191