Petrescu “fluieră” Petrolul-CFR

Petrescu “fluieră” Petrolul-CFR

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat brigăzile de arbitri la patru dintre meciurile etapei a 24-a din Superliga. La Ploiești, duelul Petrolul-CFR Cluj va fi fluierat de centralul Radu Petrescu, din București. Acesta a mai fluierat pe ,,Ilie Oană” în octombrie 2023 atunci când Petrolul a remizat, 2-2, cu FCSB-ul. Atunci ca și acum, Petrescu va fi ajutat la cele două linii de Mircea Grigoriu (Bucureşti) și Mihai Marica (Bistriţa). Arbitru VAR: Marcel Bîrsan (Bucureşti)/Arbitru AVAR: Claudiu Marcu (Constanţa). Rezervă este delegat craioveanul George Găman, iar observatori vor fi: Irina Mîrt (Bucureşti-pentru arbitraj) și Marin Barbu(Bixad-pentru joc).

Chiar înainte de jocul Petrolul-CFR la gruparea ploieșteană s-a despărțit de Jefferson și de Abuashvili. Sosit la Petrolul în primăvara anului 2023, mijlocașul brazilian Jefferson Jr. a disputat 26 de partide în tricoul echipei ploieștene, pe parcursul ultimelor două sezoane. La rândul său, georgianul Giorgi Abuashvili a bifat patru apariții pentru Petrolul în actuala stagiune, trei în campionat și una în Cupa României, în cea din urmă competiție reușind să înscrie un gol, în partida cu Chindia Târgoviște.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mâine, de la ora 17.00, pe Arena ,,Ilie Oană”, nu vom avea parte de un duel kosovar Albin Berisha versus Rion Zejnullahu (CFR). Asta pentru că noul atacant al Petrolului, Berisha, de-abia a sosit la echipă însă acesta va avea ocazia să-și înfrunte conaționalii dacă va ajuta Petrolul să se califice în play-off-ul Superliga. Asta așteaptă toată suflartea petrolistă și de la un alt fotbalist nou venit în haită. Este vorba despre finlandezul Tommi Jyry. Mijlocașul defenisv a primit referințe bune și de la Jair, brazilianul avându-l coechipier atunci când au evoluat în Finlanda. Berisha vine astăzi la Ploiești în timp ce Jyry este așteptat mâine când, probabil, va asista și la înfruntarea petrolisto-cfr-istă. Sursa foto:fcpetrolul.ro

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191