Un pilot rus de bombardiere strategice Tu-95 a fost împușcat. Spionajul ucrainean: „Vă știm numele, adresele, numerele mașinilor”

Un pilot rus de bombardiere strategice Tu-95 a fost împușcat. Spionajul ucrainean: „Vă știm numele, adresele, numerele mașinilor”

Comandantul de echipaj al unui bombardier strategic rusesc Tu-95, maiorul Oleg Sergheevici Stegaciov, a fost împușcat în orașul Engels (sud-vestul Rusiei), unde se află și o bază aeriană, informează Direcția principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Ca urmare a atacului, Oleg Stegaciov a suferit răni prin împușcare. Dacă a supraviețuit sau nu – vom clarifica”, se arată într-un comunicat al spionajului militar ucrainean, care nu face nicio referire la autorul/autorii faptei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În schimb, comunicatul precizează că pilotul de bombardiere strategice Tu-95 (Bear – Ursul – în codificarea NATO), „s-a născut la 23 iunie 1983, a servit la baza aeriană Engels (unitatea militară 06987) și este direct implicat în lansarea de rachete asupra obiectivelor civile din Ucraina și în uciderea poporului nostru”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Vă reamintim că pe toți criminalii de război îi așteaptă pedeapsa – vă știm numele, adresele, numerele mașinilor, rutele și obiceiurile obișnuite”, mai precizează Direcție de informații ucraineană, publicând mai multe fotografii cu Oleg Stegaciov în diverse ipostaze și cu o mașină de teren cu portiera deschisă în dreptul șoferului, posibil loc al atacului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191