Filmul fabulos de pe Netflix. E pe locul 2 la nivel global, iar milioane de persoane l-au văzut deja

Filmul fabulos de pe Netflix. E pe locul 2 la nivel global, iar milioane de persoane l-au văzut deja

Mindcage este un thriller american din 2022, regizat de Mauro Borrelli și scris de Reggie Keyohara. Filmul îi are în rolurile principale pe Martin Lawrence, Melissa Roxburgh și John Malkovich.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Povestea urmărește evenimentele în desfășurare atunci când un criminal imitator comite o serie de infracțiuni, determinând doi detectivi, Jake Doyle și Mary Kelly, să solicite ajutorul unui criminal în serie deja notoriu, cunoscut sub numele de „Artistul”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Produs de Boomtown Media Partners, BondIt Media Capital și Buffalo 8 Productions, thriller-ul Mindcage a fost lansat 16 decembrie 2022. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Despre ce este vorba în filmul Mindcage de pe Netflix

În mijlocul unei lupte contracronometru, detectivii Doyle și Kelly se confruntă cu provocarea de a anticipa și de a depăși acțiunile imitatorului criminal și ale Artistului.

Pe măsură ce Mary pătrunde adânc în lumea psihică strălucitoare, dar complicată a Artistului, cei doi detectivi sunt implicați într-un joc periculos de-a șoarecele și pisica, încercând să rămână un pas înaintea ambilor criminali.

Primul trailer al filmului a fost lansat pe 7 noiembrie 2022. Filmul a fost distribuit prin VOD (Video On Demand) și într-un număr restrâns de cinematografe pe 16 decembrie 2022.

Ce impresie le-a făcut Mindcage criticilor de film

Pe site-ul de agregare a recenziilor Rotten Tomatoes, 20% dintre cele 10 recenzii ale criticilor sunt pozitive, cu o evaluare medie de

Mulți critici au comparat filmul în mod nefavorabil cu „The Silence of the Lambs,” „Seven,” și „Fallen.”

În ciuda primirii de recenzii mixte sau negative din partea a doar 11 critici pe Rotten Tomatoes, filmul a avut surprinzător de mare impact asupra publicului, obținând un rating pozitiv de 66% bazat pe peste 350 de recenzii ale publicului.

În ianuarie 2024, filmul a intrat în topul celor mai vizionate 10 filme de pe Netflix la nivel mondial, atrăgând impresionantul număr de milioane de telespectatori în prima săptămână singură.

În plus, a acumulat impresionantele milioane de ore de vizionare, evidențiind și mai mult popularitatea sa în rândul publicului care folosește serviciile de streaming.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191