Au avut atitudine de Turneu Final!

Au avut atitudine de Turneu Final!

,,Atitudinea a făcut diferența!”. Așa a declarat antrenorul Activ Prahova, Dragoș Dobrescu, după derbiul etapei a 9-a din Divizia A, Seria A, de handbal feminin. Gruparea prahoveană s-a impus, 30-26, în fața Unirii Slobozia, intr-un joc g[zduit de Sala Sporturilor Olimpia. Succesul a venit, în opinia lui Dobrescu, datorită atitudinii handbalistelor care au realizat importanța meciului și au jucat ca atare. Rele și arțăgoase în apărare, în timp ce în atac combinațiile și pătrunderile individuale le-au dat gata pe ialomițence care s-au bazat foarte mult pe aruncările de la ,,9 metri”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Destule dintre ele au fost parate de portarița Sara Abed-Kader care a făcut un joc bun așa cum a evoluat și în meciul tur. Toate jucătoarele Prahovei au contribuit, mai mult sau mai puțin, la această victorie foarte importantă, însă câte o coroniță merită centrul Roxana Beșleagă, autoare a 11 goluri, și pivotul Ani Dumitrașcu care a jucat 60 de minute!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pentru Prahova au evoluat: Ivașcu(0/3), Abed Kader(10/26), Paraschiv(1/7) – Beșleagă 11, Berbece 4, Fînaru 4, Popescu 3, Taivan 3, Vrabie 3, Dumitrașcu 1, Epureanu 1, Capră, Vizitiu. Fînaru și colegele sale se mențin pe locul 2 în ierarhia seriei, cu 21 de puncte, la fel ca și liderul CSM Slatina. Runda viitoare, echipa antrenată de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant va juca duminică, 11 februarie, în deplasare, la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Roxana Beșleagă:’’ A fost un joc foarte greu pentru care ne-am pregatit foarte intens si ma bucur mult ca am castigat. Au fost emotii, mai ales atunci cand scorul era egal, dar am fost lucide si ne-am revenit. Toate fetele au jucat bine, iar mie imi plac meciurile tari. Dupa acest succes eu cred ca suntem calificate 100% la Turneul Final.”

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Bianca Berbece:’’A fost un succes meritat pentru care am muncit mult. Jocul a fost tensionat la maxim, dar fiecare colega a dat tot ce a avut mai bun, am castigat si am terminat jocul sanatoase. Trebuia clar sa castigam, victoria ne ajuta foarte mult si trebuie sa ramanem concentrate in continuare ca sa castigam si meciul cu Sepsi”.

Dragoș Dobrescu:’’In primul rand vreau sa felicit fetele pentru ca au avut atitudine pentru lupta care au dus-o pana la final. A fost un meci al atitudinii si asta demonstreaza ca intr-un joc conteaza foarte mult aceasta calitate. Slobozia formeaza o echipa buna, dar in acest joc am dovedit ca Prahova a fost mai buna! Jocul urmator, de la Sfantu Gheorghe, este la fel de important si trebuie sa-l castigam”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191