Fotbaliștii Petrolului au fost „altfel”!

Fotbaliștii Petrolului au fost „altfel”!

La doar câteva ore după meciul de la Sibiu fotbaliștii Petrolului au avut un altfel de meci. Ei s-au aflat, astăzi, în mijlocul tinerilor de la Liceul Tehnologic „Toma Socolescu”, pentru o activitate inclusă în calendarul „Săptămâna altfel”. Antrenorul Florin Pîrvu, însoțit de Vali Țicu, Takayuki Seto, Marian Huja, Mario Bratu și Alexandru Ișfan au răspuns invitației și, vreme de mai bine de o oră, au răspuns curiozităților elevilor, interesați să afle cât mai multe dintre secretele vieții unui sportiv profesionist. Pîrvu a fost un fel de mediator între jucătorii săi și elevi ajutându-i pe aceștia din urmă să prindă curaj și să-i chestioneze pe fotbaliști.

O domnișoară a fost curioasă să afle cum de Takayuki a venit tocmai din Japonia să joace în România. Cu umorul preluat de la noi japonezul i-a răspuns că a venit … cu avionul! Evident, Seto a continuat serios și și-a spus povestea. Cel mai mare succes la public le-au avut poveștile de după accidentări spuse de Huja și Bratu. Amândoi au trecut prin clipe grele și le-au transmis tinerilor că fără famili nu puteau trece peste acele accidentări.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Copiii au mai fost curioși să afle cum a trecut Țicu peste suspendare sau cum l-au primit colegii pe Ișfan. La rândul lor, antrenorul Pîrvu și fundașul Huja au dezvăluit că, atunci când erau pe băncile școlii, au avut șansa să-și întâlnească idolii. Pîrvu a spus că Gică Hagi l-a inspirat în timp ce Huja a declarat că, atunci când era junior în Portugalia, veneau seniorii de la Sporting Lisabona să le vorbească.

După lecțiile de viață din fotbal, la final a fost timp și pentru autografe și poze, „lupii” fiind luați în primire în curtea liceului unde au fost amabili cu toți cei care au vrut o amintire. Antrenorul și fotbaliștii Petrolului îi așteaptă pe tineri să susțină echipa și în acest sens vor primi invitații la meciul Petrolul – Poli Iași care va avea loc vineri, 16 februarie, de la ora 17.00, pe ,,Ilie Oană”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191