“A scăpat” de Cupă ca să se concentreze pe Ligă

“A scăpat” de Cupă ca să se concentreze pe Ligă

CSM Petrolul Ploiești „a scăpat” de Cupa României ca să se concentreze pe Liga Națională. Trupa ploieșteană a jucat în sferturile de finală ale Cupei României, găzduită de Cluj-Napoca, și a pierdut în fața Rapidului, scor final 57-78, în partida din Sala „Horia Demian”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Diferenţa de pe tabelă s-a menţinut în marja a 10-15 puncte în marea majoritate a timpului, băieţii noştri reuşind numai în două rânduri să vină la mai puţin de 10 puncte de bucureşteni. După acest eșec ar fi de menționat minutele bifate de jucătorii ploieșteni mai tineri: Codruţ Dinu (18:39), Lorenzo Diaconescu (16:40), George Angelian (8:47).

Lotul pe care Nemanja Tomic şi Robert Munteanu au contat în acest joc a fost următorul: R. Johnson Jr. (15 puncte, 1×3), Brkic (15), Funderburk Jr. (10), Henry (8), B. Popa (3), Corpodean (3, 1×3), C. Dinu (2), L. Diaconescu (1), G. Angelian, R. Pătraru, D. Raşoga şi V. Negoiţescu. De precizat faptul că managerul echipei, Ionuț Ivan, nu a putut fi prezent alături de echipă deoarece a trebuit să rămână lîngă soție care a născut! Prilej cu care îi urăm să aibă parte de un copil sănătos și care să-i aducă numai bucurii!

O altă absență este cea a americanului Kenny Carpenter. Acesta, însă, va fi absent definitiv din lotul petrolist având în vedere că, din cauze medicale, staff-ul CSM-ului a renunțat la serviciile sale înțelegându-se pentru încetarea contractului de joc. Funderburk și colegii săi se vor întoarce la Liga Naţională de Baschet Masculin acolo unde au o situație foarte grea. Pe 2 martie este programat meciul de pe teren propriu cu CSM Galaţi, din etapa a 4-a a Fazei a II a campionatului, Grupa 11-18.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191