Comuna Izvoarele a atras 18 milioane de lei, de la Ministerul Dezvoltării, pentru rețeaua de canalizare şi stația de epurare

Comuna Izvoarele a atras 18 milioane de lei, de la Ministerul Dezvoltării, pentru rețeaua de canalizare şi stația de epurare

Un pas important pentru comunitatea din Izvoarele

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Luni, 19 februarie, la sediul Ministerului Dezvoltării s-a primarul comunei Izvoarele, Paul Ioan Grigore, alături de ministrul Adrian Veștea, au semnat un contract pentru înființarea rețelei de canalizare și a unei stații de epurare în satele Homorâciu și Malu Vânăt.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Alocarea bugetară de 18 milioane de lei pentru acest proiect reprezintă o veste uriaşă pentru comunitatea locală, care va beneficia de îmbunătățiri semnificative în infrastructură și condițiile de trai.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Primarul Grigore și echipa sa au fost apreciați de parlamentarul PSD Prahova Bogdan Toader pentru eforturile lor în atragerea fondurilor necesare pentru acest proiect vital.

„Primarii social-democrați continuă să atragă fonduri pentru comunitățile locale, iar colegul nostru de la Izvoarele, Paul Ioan Grigore, știe să lucreze în beneficiul locuitorilor comunei sale!

Luni, 19 februarie, a semnat la Ministerul Dezvoltării, împreună cu ministrul Adrian Veștea, contractul de înființare a rețelei de canalizare și stație de epurare în satele Homorâciu și Malu Vânăt, suma alocată ridicându-se la 18 milioane de lei. Este o investiție necesară, care le va îmbunătăți semnificativ condițiile de viață locuitorilor din zonă!

Felicitări și mult succes în continuare echipei Primăriei Izvoarele!”, a transmis deputatul Bogdan Toader.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191