O angajată a unui restaurant din Cluj-Napoca a fost surprinsă de clienți în timp ce mănâncă supă cu polonicul direct din cratiță

O angajată a unui restaurant din Cluj-Napoca a fost surprinsă de clienți în timp ce mănâncă supă cu polonicul direct din cratiță

O angajată a unui restaurant dintr-un mall din Cluj-Napoca a fost filmată în timp ce mănâncă cu mâinile goale din preparatele puse în vitrină, la vânzare. Mai mult, gustă și ciorba direct din polonic, după care îl pune, fără nicio jenă, la loc în cratiță. După ce imaginile au fost publicate de Știri de Cluj, inspectorii ANPC au mers în control. Au dat amenzi de de lei și au închis temporar restaurantul.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Întreaga scenă a fost surprinsă de un cuplu, care lua masa la foodcourt-ul unui mall din Cluj-Napoca. În imagini se vede cum o femeie, angajată a unuia dintre restaurante, se servește fără nicio reținere direct din vitrina cu produse destinate clienților.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Cum am reușit eu cu soțul să facem toxiinfecție”, a declarat Maria, cea care a filmat întreaga scenă, pentru sursa citată.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

După ce imaginile au devenit publice, inspectorii de la Protecția Consumatorilor Cluj au mers în control. Au dat amenzi de de lei pentru diferite nereguli și au închis temporar restaurantul din mall.

„Pe data de , Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Vest Cluj, prin CJPC Cluj, a derulat o acțiune de control la un operator economic care își desfășoară activitatea în zona de food court a centrului comercial ****** Mall, ca urmare a unor sesizări apărute în spațiul public.

Ținând cont de neregulile constatate la SC *** SRL, echipa de control a aplicat următoarele sancțiuni:

  • 3 amenzi contravenţionale, în cuantum de lei
  • oprirea definitivă de la comercializare a produselor alimentare neconforme în valoare de circa de lei
  • oprirea temporară a prestării serviciilor, până la remedierea deficiențelor.

Cu ocazia derulării acțiunii, comisarii CJPC Cluj au identificat mai multe nereguli, după cum urmează:

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191