Apropiații vin să-și ia adio de la Mioara Roman! Mihai Mitoșeru, alături de Oana Roman, în cele mai grele momente din viața ei / VIDEO

Apropiații vin să-și ia adio de la Mioara Roman! Mihai Mitoșeru, alături de Oana Roman, în cele mai grele momente din viața ei / VIDEO

Apropiații vin să-și ia adio de la Mioara Roman! Mihai Mitoșeru este alături de Oana Roman, în cele mai grele momente din viața ei. Avem imagini de la biserica unde a fost depus trupul neînsuflețit al fostei soții a lui Petre Roman și asta pentru că paparazzii , site-ul numărul 1 de știri mondene din România, sunt acolo!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mioara Roman s-a stins din viață în urmă cu doar două zile și a lăsat multă durere în urma ei. Acum, sicriul cu trupul neînsuflețit al fostei soții a lui Petre Roman a fost adus la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Capitală. Cei apropiați au venit să-și ia adio de la ea.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Apropiații vin să-și ia rămas-bun de la Mioara Roman! Mihai Mitoșeru a ajuns la biserică

Apropiații vin să-și ia rămas-bun de la regretata Mioara Roman! Mihai Mitoșeru a ajuns la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din București și este acum alături de Oana Roman, în cele mai grele momente din viața ei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Prezentatorul a venit să-i aducă un ultim omagiu mamei vedetei, dar și să fie alături de ea în aceste clipe cumplite. El a venit cu o coroană cu flori albe, aceeași non-culoare pe care o are și sicriul cu trupul său neînsuflețit.

Petre Roman este primul care a venit să-și ia adio de la fosta lui soție

Petre Roman este primul care a venit să-și ia adio de la fosta lui soție. Pentru Mioara Roman, fostul ei soț a fost mult mai mult decât un partener de viață, astfel că a reprezentat iubirea ei profundă, care a însoțit-o într-o călătorie plină de încercări și bucurii. Cei doi au fost un cuplu longeviv din lumea politică. Căsătoria celor doi a avut o durată de 34 de ani și a fost văzută ca un exemplu de stabilitate și devotament.

Totuși, în 2007, relația lor de dragoste a cunoscut un moment dureros de despărțire. Fostul prim-ministru al României și Mioara Roman au hotărât să încheie relația, iar motivul acestei separări a fost apariția unei alte femei în viața lui Petre Roman, Silvia, actuala sa soție.

Astăzi, el i-a adus un omagiu discret regretatei Mioara Roman. Fostul prim-ministru a petrecut câteva momente în interiorul bisericii unde este sicriul femeii, i-a adus flori fostei sale soții, iar mai apoi a plecat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191