Campioanelor le stă bine în roșu!

Campioanelor le stă bine în roșu!

Roșu este considerată culoarea pasiunii iar baschetbalistele de la CSM Petrolul Ploiești chiar au pus multă pasiune să devină cele mai bune! Dovadă este faptul că au reuşit să transforme bronzul sezonului trecut de la „U18” în aur de „U19”. Fetele mai au în spate o medalie de bronz obţinută anul trecut la „U18”, la nivelul generaţiei 2005, alte două titluri de vicecampioane (U15 şi U17) şi două medalii de bronz (U13 şi U14), toate obţinute la generaţia lor, 2006! Iată că a venit și momentul lor devenind campioane naționale la ,,U19” după un parcurs de nota 10!

Baschetbalistele antrenate de Loredana Munteanu, Corina Savu și Robert Munteanu , s-au impus la Turneul Final de o manieră impresionantă: 81-53, în finala cu Sportul Studenţesc, și 81-49, în semifinala cu Politehnica Timişoara. Ploieștencele au ajuns aici după ce au avut 10 victorii în sezonul regulat, întins pe durata a 4 turnee! Firesc, având în vedere performanța obținută, baschetbalistele CSM-ului s-au remarcat și la nivel individual.

Ioana Savu a fost declarată „MVP” al competiţiei, cea mai bună marcatoare, cu 37 de puncte în două partide, şi a fost inclusă în „best five” al turneului, Karina Munteanu a fost cea mai bună pasatoare, cu 9 assist-uri în două jocuri, fiind, şi ea, văzută în „cel mai bun 5” al competiţiei, iar Agnes Zane a fost apreciată ca fiind „cea mai de perspectivă jucătoare”.

Lotul campioanelor în acest sezon a fost următorul: Ioana Savu, Daria Iordăchescu, Karina Munteanu, Cătălina Pîrvan, Agnes Zane, Daria Tănase, Andrada Dulhaz, Cristina Grigore, Olivia Sandu, Natalia Belhamra, Alexia Apostolache, Andreea Dumitru, Dariana Păuşan, Ana Maria Nazlî Dănilă şi Beata Bara Nemeth.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală, de managerul general Cătălin Burlacu, de Ancuţa Stoenescu – coordonator baschet feminin, de antrenorul coordonator Paula Misăilă şi de directorul clubului gazdă, CSŞ Târgovişte, antrenorul Cătălin Tănase. Pentru fetele Ploieștiului, misiunea acestui sezon nu se încheie aici! Pentru că, exceptând-o pe Beata Nemeth, care este „U19”, toate celelalte sportive luptă şi pentru titlul naţional de la „U18”, competiţie în care duc lupta „tradiţională” cu Dan Dacian Bucureşti! Sursa foto:csmploiesti.ro

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191