Primele imagini de la înmormântarea Mioarei Roman. Fiicele i-au făcut colivă cu foiță de aur, iar Băsescu i-a trimis coroană cu zambile albe

Primele imagini de la înmormântarea Mioarei Roman. Fiicele i-au făcut colivă cu foiță de aur, iar Băsescu i-a trimis coroană cu zambile albe

Mioara Roman este condusă luni, 26 februarie, pe ultimul drum, în lacrimi de către familie și apropiați! La primele ore ale dimineții au început deja pregătiri intense, pentru înmormântarea care va avea loc, la Cimitirul Reînvierea, după slujba de la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, de la ora Click! vă prezintă, pas cu pas, funeraliile fastuoase ale fostei soții a lui Petre Roman.  

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Luni, 26 februarie, ne luăm „Adio!” de la Mioara Roman! Fosta soție a lui Petre Roman va fi condusă pe ultimul ei drum cu mare fast, după cum Click! a anunțat, in premieră, chiar în ziua decesului Mioarei Roman. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mioara Roman își va dormi somnul de veci la Cimitirul Reînvierea, unde va fi dusă după slujba de la ora , de la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pregătirile pentru înmormântare sunt în toi la acest moment, la Biserica Sfântul Gheorge cel Nou.

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus încă de duminică, 25 februarie, la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, acolo unde astăzi, cu începere de la ora , un sobor de patru preoți va oficia ultima slujbă pentru fosta soție a lui Petre Roman. 

Colivă cu foiță de aur, adusă de Gabriela Lucuțar

Pregătirile pentru înmormântare sunt în plină desfășurare, la acest moment, la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Capitală. 

Click! a dezvăluit, încă de zilele trecute, că Oana Roman i-a cerut Gabrielei Lucuțar o înmormântare fastuoasă pentru mama ei. 

Sicriul în care se odihnește trupul neînsuflețit al defunctei este alb, iar florile comandate pentru înmormântare sunt toate albe. 

Toți cei care au venit să-și ia rămas bun de la Mioara, au adus coroane cu flori albe.

Gabriela Lucuțar a fost surprinsă, cu câteva momente în urmă, de paparazzi Click!, aducând coliva pentru înmormântare, care este ornată cu foiță de aur și pe care tronează o cruce făcută cu bomboane din foiță de aur. 

„Oana și-a dorit o înmormântare fastuoasă pentru mama ei, pe măsura personalității ei. Am pregătit ce e mai bun pentru ea!”, ne-a spus Gabriela Lucuțar, care a organizat funeraliile. 

Traian Băsescu, coroană cu zambile albe  pentru Mioara Roman! „Cu respect…”

Zidurile de la ușa bisericii sunt înțesate de coroane, aduse încă de ieri de la priveghi. 

Printre acestea, sare în ochi coroana trimisă de fostul președinte  Traian Băsescu,realizată din zambile albe! 

„Cu respect, Traian Băsescu”, e scris pe coroana de flori, adusă la priveghi.

Gestul lui Băsescu este unul surprinzător, căci fostul președinte a fost cel care a evacuat-o pe Mioara Roman din casa din Primăverii, unde a locuit timp de 22 de ani. 

Printre personalitățile care au venit, ieri, la priveghi, ca să-i aducă un ultim omagiu Mioarei Roman și să-i aducă flori s-au numărat fostul soț, Petre Roman, dar și Mihai Mitoșeru, bun prieten și fost coleg de școală cu Oana Roman.

După slujba de la biserică de la ora , cortegiul funerar cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman se va îndrepta spre Cimitirul Reînvierea, acolo unde fosta soție a lui Petre Roman își va dormi somnul de veci. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191