Un nou început pentru România

Un nou început pentru România

Un nou început pentru naționala de handbal feminin a României. Selecționata antrenată de Florentin Pera va înfrunta Croația în preliminariile Campionatului European 2024. Disputa reprezintă un nou start pentru naţionala feminină având în vedere că sunt nouă jucătoare noi, iar echipa are o medie de vârstă de 24 de ani. România este “nouă” și pentru că Cristina Neagu și Crina Pintea s-au retras de la națională, iar Eliza Buceschi este accidentată.

Selecționerul Pera a declarat înaintea disputei cu naționala croată că România începe o reconstrucție pentru un nou ciclu olimpic. „Putem spune că începe o reconstrucţie pentru acest nou ciclu olimpic, cu jucătoare talentate, care cred eu că pot asigura acest schimb de generaţii. Sunt jucătoare cărora eu le-am generat încredere de când am preluat echipa naţională, am încercat să promovez cât mai multe jucătoare tinere „, a spus Pera cu ocazia conferinţei de presă susţinută la Bistriţa.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Antrenorul mai spus faptul că România şi Croaţia se luptă pentru primul loc în grupă:”Atât noi, cât şi Croaţia avem acelaşi număr de puncte şi practic luptăm pentru locul întâi în grupă. Nu va fi deloc un meci simplu, Croaţia va alinia cea mai bună echipă a momentului, o echipă experimentată, cu jucătoare valoroase, însă echipa României este pregătită şi motivată pentru a obţine maximum din această dublă”.

Noul început vine și cu un nou căpitan de echipă aici fiind vorba despre Cristina Laslo care se declară încântată de noua sa postură.”Ne aşteaptă două meciuri foarte interesante contra Croaţiei. Îmi doresc maxim de puncte şi sperăm ca noi, împreună cu stafful, să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. Sunt entuziasmată şi onorată să reprezint ţara ca şi căpitan. Aşa că nu pot decât să fiu fericită şi mândră să îmi reprezint ţara din postura de căpitan”, a declarat Laslo.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

România întâlneşte Croaţia, miercuri, de la ora 17:30, în Teraplast Arena din Bistriţa, în prima grupă a preliminariilor Campionatului European de handbal feminin – EHF EURO 2024. Partida revanşă va avea loc duminică, la Koprivnica. În clasament, România şi Croaţia au câte 4 puncte, urmate de Grecia şi Bosnia, cu 0 puncte. Sursa foto:facebook/federatia romana de handbal

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191