Jocurile Olimpice în pericol!

Jocurile Olimpice în pericol!

Jocurile Olimpice de vară găzduite de Franța sunt în pericol! Asta după ce o geantă ce conținea un computer, dar și două stick-uri de memorie cu toate planurile de securitate ale poliției franceze pentru Jocurile Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren, din Gara de Nord a capitalei Franței, informează gsp.ro după o dezvăluire a Agenției France-Presse.

Geanta care a fost furată aparţinea unui inginer de la Primăria Parisului, a precizat Poliţia. Inginerul a pus geanta în compartimentul de bagaje de deasupra scaunului său. Iar momentul disparitiei genții a fost descoperit când proprietarul ei a decis să schimbe trenul. După ce-a a declarat furtul, inginerul a spus că laptopul lui de lucru și cele două stick-uri USB furate conțineau date sensibile, în special planurile poliției municipale pentru desfășurarea în sigurață a Jocurilor Olimpice!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Conform presei internaționale, peste două mii de ofițeri de poliție municipală și aproximativ 35.000 dintr-un personal de securitate special vor asigura paza și protecția pe toată durata Jocurilor Olimpice, care se desfășoară între 26 iulie și 11 august. Organizatorii, inclusiv guvernul francez, Comitetul Internațional Olimpic, dar și companiile partenere, au alocat un buget de 320 de milioane de euro pentru securitate. Sursa:gsp.ro

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191