Ștefania a debutat pentru România

Ștefania a debutat pentru România

Ștefania Stoica a debutat pentru România și a făcut-o foarte bine. Handbalista de 21 de ani este ploieșteancă, a fost crescută și formată la CSM Ploiești până la nivelul J2 când a fost luată de CSM București. Datorită valorii ei a ajuns să debuteze la naționala de senioare a României. A fost un debut frumos și victorios pentru Ștefania. Ea a marcat 5 goluri, a dat numeroase pase fiind a doua marcatoare a echipei după Lorena Ostase, autoare a 9 goluri!

România a învins Croația, scor 26-24(13-11), la Bistriţa, în Grupa 1 a preliminariilor Campionatului European – EHF EURO 2024. Naționala antrenată de Florentin Pera și Bogdan Burcea a dominat partida de la un capăt la altul, dar nu a putut să se desprindă la mai mult de două goluri. România, cu nouă noutăţi în lot, a înfruntat o formative a Croației ce are în componență numeroase handbaliste care evoluează în Liga Florilor.

În afara lui Ostase și Stoica pentru naționala noastră au mai punctat: Sonia Seraficeanu 3, Cristina Laslo 2, Andreea Cristina Popa 2, Corina Lupei 2, Mihaela Mihai 1, Bianca Bazaliu 1, Alicia Gogîrlă 1. În urma acestui succes, România ocupă primul loc, cu 6 puncte, urmată de Croaţia, 4 puncte, Grecia şi Bosnia-Herţegovina, fără vreun punct. Duminică, de la ora 18.00, în direct pe Pro Arena, va avea loc partida revanşă dintre Croaţia şi România, la Koprivnica. La turneul final se califică primele două clasate în fiecare grupă, precum şi cele mai bune patru formaţii de pe locul al treilea. Sursa foto:facebook/federatia romana de handbal

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191