Irina Nistor, candidatul PSD la Primăria Câmpina, trage un semnal de alarmă. Ce se întâmplă cu populația municipiului

Irina Nistor, candidatul PSD la Primăria Câmpina, trage un semnal de alarmă. Ce se întâmplă cu populația municipiului

Direcția către care se indreapta municipiul Campina nu este privita cu optimism de catre Irina Nistor, candidatul PSD la Primăria orasului.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Aceasta a transmis un mesaj ingrijorator cu privire la evolutia din ultimii 30 de ani a populatiei, interval in care Campina a pierdut 30% dintre locuitori.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Preocuparea principala a Irinei Nistor este legata de viitorul copiilor si sansele ca acestia sa ramana si sa se dezvolte in municipiu, fara a fi nevoiti sa isi croiasca un viitor in alt oras, sau chiar in alta tara.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Câmpina a pierdut 30% din populație în ultimii 30 de ani!

Câți vom mai fi aici peste 10, 20 sau 30 de ani? Eu sigur aici rămân. Dar oare Câmpina le oferă copiilor mei ce au nevoie ca după studii să se întoarcă acasă? Ca mamă, asta-i o întrebare care mă macină pe zi ce trece și copiii mei se apropie de momentul când vor pleca la studii.

Vă întreb pe voi: ce putem face noi, câmpinenii, ca al nostru oraș să mai existe și peste decenii și ca ai noștri copii să-și poate croi o viață bună aici, acasă?”, este mesajul adresat de Irina Nistor, campinenilor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191