Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România

Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România

Surpriză mare aseară la Survivor All Stars! Simpaticul Jador (28 de ani) a fost descalificat din competiția dură din Republica Dominicană, după ce a încălcat regulamentul. Într-un moment de rătăcire, cântărețul a părăsit tabăra Faimoșilor, lucru care l-a costat scump.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ajuns deja în țară, Jador nu a stat prea mult pe gânduri și și-a început activitatea intens. Recent, artistul a trecut pragul unei clinici de înfrumusețare în materie de estetică, pentru a se pregăti pentru perioada aglomerată care urmează. Din postarea făcută de clinica de înfrumusețare putem vedea că simpaticul artist este foarte bronzat și împăcat cu deznodământul final de la „Survivor All Stars” de la PRO-TV.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Vreau să fiu frumos, de asta am și venit la estetician. Sunt și bronzat acum”, a spus Jador, într-o postare făcută de clinica de înfrumusețare pe contul lor de Instagram.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Scuzele lui Jador

În momentul în care prezentatorul emisiunii, Dan Pavel, a anunțat aseară, în cadrul emisiunii, ce s-a întâmplat cu Jador și care este motivul pentru care este descalificat din competiția sportivă, artistul nu a rămas fără cuvinte și a explicat motivul pentru care a recurs la acest gest.

„Sunt doar supărat, am o zi proastă. Dacă dumneavoastră ați înțelege că e clar o chestie care chiar mă deranjează, că nu plec de nebun așa”, au fost vorbele lui Jador.

Click! spune

Jador a stat timp de două luni în competiția din jungla Republicii Dominicane. În această perioadă artistul a făcut față cu brio la majoritatea probelor de pe traseu, aducând multe puncte pentru echipă. În toată această perioadă Jador a avut conflicte deschise cu mai mulți colegi din concurs printre care și cu Jorge și Zanni cu care s-a certat la cuțite, însă cu care s-a și împăcat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191