Apărarea a ratat obiectivul vestiarului

Apărarea a ratat obiectivul vestiarului

Defensiva Petrolului a cedat tocmai când era mai mare nevoie de ea! Așa se poate spune după ce în ultimele jocuri Petrolul a ratat punct sau puncte din cauza apărării. Până nu demult punctul forte al echipei de ceva timp acesta a devenit unul foarte sensibil. Așa de sensibil încât la jocul cu U Craiova formația ploieșteană a primit trei goluri pe teren propriu. Nu s-a mai întâmplat așa ceva din august 2023 atunci când, tot pe ,,Ilie Oană”, apărarea petrolistă încasa trei goluri de la cealaltă Craiova.

Aseară, defensiva a dovedit din plin că e într-o perioadă slabă dovadă greșelile mari de poziționare, de marcaj și nu numai. După eșecul, 2-3, cu U Craiova, fundașul Marian Huja a recunoscut că au stat foarte rău în apărare:,,Am stat foarte prost, foarte rău, ne-am poziționat greșit în defensivă. Totuși, nu cred că apărarea e în scădere, am luat doar 30 de goluri în total. Fotbalul nu este doar pe alergătură și suflet, nu există așa ceva. Trebuie să ai calitate, o idee, un plan de joc. Din păcate, nu ne-a ieșit. Am terminat bine prima repriză, ne-a dat un boost de încredere, a doua la fel, am egalat și am alergat după golul trei, dar ne-au prins pe contraatac. Ăsta-i fotbalul!”

În ofensivă, Gicu Grozav a marcat după mult timp cu o execuție specifică lui. După meci, el a declarat că și-a pus mari speranțe în acest joc, erau foarte motivați să câștige, dar s-au “lovit” de o echipă cu calitate în atac:,,Am revenit la un moment dat însă, din păcate, pe dorința noastră de a trece în avantaj s-a produs o dezorganizare în defenisvă, am primit golul trei și, din păcate, cam asta a fost. Matematic, mai sunt șanse la play-off dar sunt mici de ce să nu fim realiști, este foarte greu. Avem un meci în deplasare foarte greu la FCSB. Pe fani i-am simțit alături de noi, ne-au spus să ținem capul sus. Mereu au fost alături de noi, au fost și momente când au fost contra, dar, per total, n-am ce să le reproșez”, a declarat Grozav.

Deși apărarea nu a fost grozavă anrenorul Florin Pîrvu le-a luat apărarea fundașilor săi, însă cu totul alta va fi poziția sa la ședința tehnică a meciului. Pîrvu este conștient că echipa a dezamăgit iarăși deși a fost foarte pornită să câștige toate punctele:,,Am luat goluri, din păcate … Vorbisem înainte unde trebuie să-i blocăm, dar nu am reușit să facem acest lucru. Suntem dezamăgiți cu toții, mai avem două jocuri foarte dificile și cel mai important este ca din aceste două meciuri să scoatem maxim. Nu pot să spun că am fost trădat de apărare, dar s-au făcut greșeli și, din păcate, am luat goluri acolo unde știam că sunt puternici”, a spus Pîrvu la conferința de presă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După al doilea eșec consecutiv fotbaliștii Petrolului au ajuns pe locul 10, cu două etape înaintea finalului sezonului regulat. Cum-necum trebuie să se adune și să găsească puterea să scoată cât mai mult din meciurile cu FCSB și Sepsi. Poate vor reuși având în vedere că, în mare parte, au scăpat de presiunea obiectivului de vestiar:calificarea în primele șase! Sursa foto:fcpetrolul.ro/cristi stavri

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191