Horoscop luni, 4 martie 2024: Gemenii au un început de săptămână agitat

Horoscop luni, 4 martie 2024: Gemenii au un început de săptămână agitat

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de luni, 4 martie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Berbec

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Analiza realista a ultimelor activitati si rezultate, pregatire sufleteasca pentru schimbari destul de importante. Unele schimbari implica renuntarea la obiceiuri despre care v-ati convins ca nu va aduc vreun folos, altele sunt legate de cheltuieli inutile,de timp pierdut cu banalitati.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Taur

Spre deosebire de alte dati, v-ati putea pierde cu usurinta rabdarea astazi daca lucrurile nu evolueaza asa cum va asteptati sau asa cum ati convenit anterior. O proba de curaj sau de caracter pe care le treceti cu bine, nu veti avea ce sa va reprosati mai tarziu.

Gemeni

Inceput de saptamana destul de agitat: urgente, sedinte, o intalnire neprogramata. Posibil sa aflati rezultatul unui test, al unui examen si va veti pregati pentru o noua etapa in sfera profesionala, o pozitie superioara in organigrama, atributii suplimentare.

Rac

Posibil sa descoperiti diferente de abordare sau de pucte de vedere intre voi si un prieten si veti vedea daca puteti trece peste ele. Posibil sa va treziti in cont cu o suma mai devreme decat era programat sau poate ca vin bani cu titlu de stimulent, sprijin, fonduri nerambursabile.

Leu

Veti avea la dispozitie destul de putin timp pentru a opta pentru o oferta avantajoasa a vreunei agentii de turism. Sau poate ca voi va hotarati dintr-o data sa ajungeti acolo unde va asteapta oameni dragi si eventual o chestiune de pus la punct.

Fecioara

Nu prea veti gasi timp sa respirati: apar tot felul de lucruri care trebuie rezolvate cat de curand posibil. Nevoia sau urgenta va pot face sa apelati la solutii inedite ori sa va puneti in valoare talente si abilitati pe care nu le-ati mai folosit de mult.

Balanta

Ar fi o zi excelenta sa incepeti un program de miscare sau de activitati fizice, de dans pentru sanatatea si pentru tonusul vostru. Copilul pare sa va solicite din plin atentia, grija, interesul: va vorbeste despre planuri si vise ale sale, va cere sprijin, explicatii, incurajari.

Scorpion

Vazut, placut, cumparat: astazi pentru voi pare sa conteze mult mai putin pretul si mai mult bucuria pe care ati reusi sa o faceti celor dragi. Nu ar strica, insa, sa va consultati cu destinatarul cadoului respectiv ca sa fiti siguri de efect.

Sagetator

Ajungeti poate la concluzia ca nu mai merita repararea unui obiect electrocasnic si ca se impune inlocuirea lui sau cine stie ce alte idei va vin legate de locuinta, de curatenie, de amenajari. Veti rade poate cu omul iubit de amintirea primelor voastre intalniri, declaratii, marturisiri.

Capricorn

Dimineata destul de agitata. Astazi, insa, graba strica treaba: asigurati-va ca aveti la indemana tot ce va trebuie (acte, dosare, o minima informare) inainte de a porni la drum, ca masina se afla in buna stare; poate nu strica sa dati un telefon inainte pentru o confirmare.

Varsator

Atitudinea si cuvantul vostru pot fi hotaratoare in rezolvarea unei situatii incurcate: puneti in miscare un mecanism, apelati la o arhiva, la un istoric al documentelor si al actiunilor. Ar fi bine sa vedeti in ce masura se justifica o investitie sau o cheltuiala care vi se propun acum.

Pesti

Intalnire marcanta in plan sentimental sau partenerial, o iesire din rutina in cazul unor cupluri sudate. Sau poate ca, in sfarsit, cineva recunoaste deschis, dupa zile si saptamani in care i-ati tot facut curte, sentimentele pe care vi le poarta si se va inchega o relatie de vis.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191