Un român care venea din Spania a rămas fără 200.000 de euro după ce a ajuns pe Aeroportul Otopeni

Un român care venea din Spania a rămas fără 200.000 de euro după ce a ajuns pe Aeroportul Otopeni

Poliţiştii de frontieră de la Aeroportul Henri Coandă, împreună cu lucrători vamali, au descoperit, sâmbătă, în bagajul de cală al unui român, suma de euro pe care acesta a încercat să o introducă ilegal în ţară.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia de Frontieră, pe 1 martie, în jurul orei 14,00, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroportul Internaţional Henri Coandă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Castellon – Spania, un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 42 de ani.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

La un control amănunţit, în interiorul bagajului de cală al bărbatului au fost descoperite trei pungi ce conţineau bancnote de 500, 200 şi 100 de euro, totalizând suma de euro.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Deoarece nu a putut justifica suma de bani şi existând suspiciuni că ar putea fi produsul unor activităţi infracţionale, valuta a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale, precizează sursa citată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191