Al treilea eșec consecutiv a pus punct

Al treilea eșec consecutiv a pus punct

Pentru prima oară în acest sezon fotbaliștii Petrolului au pierdut trei meciuri consecutive. Al treilea eșec, 0-1 cu FCSB, a pus punct oricărei șanse a petroliștilor de a mai prinde play-off-ul. Of-ul cel mare a mijlocașului Sergiu Hanca este că ratarea play-off-ului s-a pierdut în alte partide, nu acum. Hanca a dezvăluit după meci că a tras de el foarte mult să joace din cauza problemei de la gleznă:,, Poate trebuia să avem mai mult curaj și cred că puteam scoate mai mult de la acest meci. La prânz nici nu jucam. Până la urmă am jucat. Îmi pare rău că nu am stat mai mult pe teren. Am avut ieri o problemă la antrenamente, iar aseară nici nu puteam merge. Am tras de mine cât am putut. Nu putem spune că în seara asta s-a pierdut play-off-ul, au fost alte meciuri în care s-a pierdut calificarea și puteam face mai mult. Sperăm la anul să fim mai puternici și să ne calificăm”, a spus Hanca la Digi Sport.

Tot după jocul din Arena Națională, antrenorul Florin Pîrvu a declarat că echipa a pus presiune în repriza secundă, dar degeaba:,,Nu suntem resemnați, e clar. Chiar dacă prima repriză am închis destul de bine, au reușit să marcheze în startul reprizei secunde. Am schimbat modul de joc, am pus mai multă presiune și am reușit să punem o presiune fără să concretizăm. Cred că faultul la Bratu sau mâna în gât a lui Radunovic la Ișfan puteau fi analizate mai atent” , a declarat antrenorul Petrolului la Digi.

Tot Pîrvu a mai spus că jucătorii trebuie să fie atenți pe începuturile de reprise, iar play-out-ul va fi unul crâncen:,,Va urma un meci cu Sepsi, după care va fi o luptă foarte crâncenă în play-out.Este o dezamăgire ratarea play-off-ului, e clar, dar până în ultimele etape, Petrolul a fost acolo și a cochetat cu primele locuri. Jocul de la UTA ne-a turnat plumb în picioare. De acolo s-a întâmplat ceva și rămânem cu un joc bun, dar fără să fim eficienți. Vreau ca asta să se termine odată cu meciul următor”, a mai declarat Pîrvu la finalul meciului.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

A mai rămas o etapă de disputat din cadrul sezonului regulat, în care echipa ploieșteană va juca, pe „Ilie Oană”, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Partida se va disputa vineri, 8 martie, de la ora 20.00, dacă Sepsi va reuși să-și câștige meciul din această etapă, pe care îl va juca astăzi, cu Voluntari, și să rămână în cursa pentru play-off. Sau, dacă nu, sâmbătă, 9 martie, de la ora 17.00, în situația în care nici „lupii”, și nici covăsnenii, nu vor mai avea șanse să acceadă între primele șase echipe ale clasamentului. Sursa foto:fcpetrolul.ro/razvan pasarica

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191