Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei în emisiune: ”Dacă vă postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei în emisiune: ”Dacă vă postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

Noua săptămână a început cu multă energie la Neatza cu Răzvan și Dani! Ramona Olaru a spus ă glumă amuzantă, inspirată din experiențele pe care le-a trăit în urmă cu puțin timp. Iată ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a întâmplat!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ramona Olaru aduce, în fiecare dimineață, doza de umor de care avem cu toții nevoie pentru o săptămână productivă. Asistenta TV a trecut printr-o experiență neașteptată într-un restaurant din București, pe care a ales să o ironizeze de această dată, în fața camerelor de filmat.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ramona Olaru a spus gluma zilei la Neatza cu Răzvan și Dani

Pentru a doua oară în ultima perioadă, Ramona Olaru a trecut printr-o experiență neplăcută într-un restaurant de lux din București, frecventat de oameni bogați și milionari.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Așa cum se întâmplă de fiecare dată, asistenta TV a împărtășit acest lucru și cu telespectatorii și a făcut o glumă care a stârnit multe râsete. Ramona Olaru le-a oferit tuturor o lecție importantă.

Ce alte glumea mai spus asistenta TV

Ramona Olaru își surprinde colegii de platou cu glume amuzante în fiecare dimineață. Asistenta TV vorbește despre tot ce se întâmplă în jurul ei sau despre lucrurile care îi atrag atenția în viața de zi cu zi.

”Eu vreau doar să vă zic atât, la început de martie: privind către vârsta pe care o voi împlini anul acesta, s-ar putea să nu mai aleg babă de martie, mă aleg pe mine”.

”În ultimul timp, mă culc atât de târziu și mă trezesc atât de devreme încât cred că o să mă întâlnesc într-o zi cu mine dimineața pe hol”.

”Există acum un paradox financiar pe care cu greu îl înțeleg, mai ales pe zona de Nord a Capitalei. Cu cât ești mai bogat, cu atât devii mai ieftin. Am gândit-o după ce am fost la unul dintre restaurantele de lux și un milionar s-a descălțat sub masă. Nu a avut nicio problemă”.

”Am și eu un anunț de făcut. Îmi caut o relație neserioasă, că am văzut în ce hal arată alea serioase. Ca să fiu invidioasă pe voi ar trebui să fiți mai bune decât mine, nu mai proaste”.

”Să știți că nu bărbații răspândesc gripa sau răceala, ci noi, femeile, pentru că ei dacă au febră, nici măcar nu se ridică din pat, da păi să mai iasă din casă. E ca atunci când o femeie naște, așa e pentru ei”.

”Eu pe oamenii care au dispărut din viața mea îi numesc alpiniști pentru că sigur au munți de regrete. Dacă e să fiu sinceră până la capăt, m-a sunat un prieten foarte bun ieri și mi-a dat gluma asta și anume Cuza ( de la Noaptea Târziu), că nu e aici”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191