CSM Baschet Petrolul nu moare!

CSM Baschet Petrolul nu moare!

Echipa de baschet masculin CSM Petrolul Ploiești nu moare! Chiar dă semne de viață după ce a reușit să câștige din nou acasă! CSM Petrolul-CSM Galați 96-75(25-16, 26-25, 17-19, 28-15) și trupa ploieșteană s-a impus iarăși în ,,Olimpia” după șase luni de zile. Succesul cu formația gălățeană a fost al doilea obținut pe teren propriu după cel cu CSM Focsani. De data aceasta victoria a fost mai clară și obținută fără Bogdan Popa, accidentat, dar și fără Carpenter și Henry care au plecat de la gruparea ploieșteană.

Americanul Johnson a reușit cele mai multe puncte pentru CSM, iar veteranul Corpodean a aruncat bine de la distanță , încheind jocul cu 6/7. Cei trei străini pe care staff-ul i-a avut la dispoziţie au „strâns” 63 de puncte, iar ploieştenii Codruţ Dinu, George Angelian, Lorenzo Diaconescu şi Vlad Negoiţescu au contribuit eficient la o rotaţie bine gândită de pe margine.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pentru CSM Petrolul, au jucat: R. Johnson (23 puncte, 1×3), V. Brkic (20, 1×3), Corpodean (20, 6×3), Funderburk Jr. (20, 1×3), C. Dinu (5, 1×3), G. Angelian (4), L. Diaconescu (4), V. Negoiţescu şi R. Pătraru. În etapa următoare, prima a returului Fazei a II-a, echipa ploieșteană va juca sâmbătă, de la ora 18:00, la CSM Târgu Jiu.

La acest meci a fost prezent şi baschetbalistul Meshack Lufile, un baschetbalist canadian în vârstă de 31 de ani adus să-l înlocuiască pe Henry. Înalt de 2.03 m, „Shack” evoluează pe poziţiile 4-5 şi este un jucător obişnuit cu campionatul României, el evoluând în trecut, în două rânduri, pentru Miercurea Ciuc. Acest sezon l-a început în Canada, jucând pentru Edmonton Stingers. Lufile a sosit ieri în România şi va debuta, aproape sigur, în meciul de sâmbătă, de la Târgu Jiu.

Tot cu prilejul acestei partide, primele două echipe campioane ale clubului municipal în sezonul 2023-2024, cea de fete „U19” şi cea de băieţi „U15”, au prezentat publicului spectator trofeele obţinute în ultimele două weekend-uri. În pauza meciului, fetele pregătite de Loredana Munteanu, Corina Savu şi Robert Munteanu şi băieţii antrenaţi de Ionuţ Ivan şi Cristi Trandafir, au primit aplauzele celor prezenţi în Sala „Olimpia”, iar, la final, au primit o recompensă dulce în culorile clubului, oferită de părinţi.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191