Ce sunt therienii. Au devenit din ce în ce mai prezenți în România / FOTO

Ce sunt therienii. Au devenit din ce în ce mai prezenți în România / FOTO

Cu siguranță și tu ai auzit de așa numitele creaturi „therieni”. În România au devenit din ce în ce mai prezenți, mai ales în parcuri. Însă, în cazul în care nu știi despre ce este vorba, noi îți explicăm ce sunt, de fapt, therienii.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Therienii au devenit din ce în ce mai prezenți în țara noastră. Concret, potrivit celor mai recente informații, unii au atacat chiar și un câine, într-un parc.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce sunt therienii și de ce a luat așa amploare fenomenul

Therienii fac parte dintr-o era digitală, acolo unde identitatea și exprimarea de sine depășesc limitele lumii fizice. Mai exact, acest termen reprezintă un aspect profund și personal al vieții lor. Concret, este vorba despre niște oameni care nu se rezumă doar la jocuri de rol sau la a îmbrăca costume pentru divertisment, ci care întruchipează esența animalelor non-umane.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În ultima perioadă, pe platforma de streaming TikTok, hashtag-ul „therienii” a explodat. Acesta a adunat aproximativ 1 milion de postări și un număr uimitor de 3,7 miliarde de vizualizări.

Mai mult decât atât, potrivit specialiștilor, este vorba despre o lume în care cei care „îmbracă” aceste personaje împărtășesc fragmente din viața lor. Astfel, ei merg în patru labe, poartă cozi și chiar urechi.

Totodată, cel mai important aspect, care i-a uimit pe cei mai mulți, este faptul că aceștia au adoptat chiar și un comportament atribuit identității lor de animale.

Therienii au atacat un câine în parc

În ciuda informațiilor apărute pe internet, se pare că totul este real. Recent, un român din Arad a avut parte de o astfel de situație.

Mai exact, în timp ce se afla într-un parc din oraș, plimbându-și animalul de companie, un tânăr a apucat să filmeze incidentul în care și-a făcut apariția un therien.

De asemenea, potrivit declarațiilor acestuia, el a văzut în față o fată care mergea în patru labe prin parc, în timp ce purta o costumație de pisică. Mai mult, băiatul a spus că i-ar fi atacat câinele.

CITEȘTE ȘI: ”Misterul” sticlelor de balsam de rufe a fost elucidat! De ce nu sunt, de fapt, pline ochi. Videoclipul care a zguduit TikTok-ul

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191