Câți bani a încasat Zmărăndescu, după eliminarea de la Survivor All Stars. Cu cât ar fi fost plătit Faimosul

Câți bani a încasat Zmărăndescu, după eliminarea de la Survivor All Stars. Cu cât ar fi fost plătit Faimosul

Fanii „Survivor All Stars” au avut parte de o mare surpriză atunci când Cătălin Zmărăndescu a părăsit competiția, după un duel eliminatoriu cu Zannidache. Însă, Faimosul nu a plecat din Republica Domincană chiar cu mâna goală! El a fost recompensat cu o sumă deloc neglijabilă, de către PRO TV.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Surpriză de proporții la „Survivor All Stars”! În timpul ediției de pe 7 martie, echipa Faimoșilor a fost nevoită să propună persoanele care ar trebui să părăsescă competiția. TJ Miles a fost cel care a deținut colanul de imunitate, iar popunerea lui a fost Zannidache, care a trebuit să meargă la duel împotriva lui Cătălin Zmărăndescu. În urma duelului, fostul luptător a plecat acasă, după 7 săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Deși competiția a ajuns deja în săptămâna cu numărul 8, Cătălin Zmărăndescu s-a alăturat celorlalți concurenți de abia în a doua săptămână, așa că, practic, a participat doar 7 săptămâni la emisiune.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Astfel, potrivit informațiilor de la , se pare că fostul luptător primește suma de de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Domincană. Astfel, se pare că la finalul celor 7 săptămâni petrecute în competiție, Cătălin Zmărăndescu primește de la PRO TV suma de de euro.

Înainte de a pleca din competiție, fostul luptător a vorbit puțin despre experiența sa. Acesta a mărturisit că spera că va câștiga concursul, însă l-a felicitat pe Zanni pentru determinarea de care a dat dovadă.

„Îmi e dificil să îmi găsesc cuvintele în momentul ăsta, am crezut pentru o secundă că pot câștiga, că pot rămâne aici, dar Zanni a fost mult mai focusat pe jocul ăsta, nu degeaba a câștigat în sezonul lui.

Pe de altă parte, sunt mândru că ultimul joc l-am avut cu un campion. Știu că i-a plăcut foarte mult tricoul ăsta lui TJ, vreau să i-l las lui ca amintire. Vreau să îi iau pe toți în brațe”, a spus fostul luptător.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191