De ziua lor ,,nu a fost ziua lor!”

De ziua lor ,,nu a fost ziua lor!”

Ziua Femeii a fost sarbatorita si de handbalistele Prahovei. Din pacate, in mod negativ avand in vedere ca acestea au pierdut clar duelul cu prima clasata, CSM Slatina. Taivan si colegele sale au avut un start de meci bun si timp de 15 minute s-au ridicat la nivelul adversarelor. Insa, asa cum se intampla in meciurile cu miza si presiune, acestea au clacat la un moment dat. Multe ratari, unele avand doar patru adversare in fata, greseli copilaresti, dar si goluri primite prea usor.

Pana la pauza gazdele nu si-au mai revenit astfel ca tabela indica un 11-17 firesc pentru oltence. Nici pauza nu a fost un sfetnic bun pentru staff-ul tehnic si jucatoarele prahovence. Asta din cauza faptului ca in repriza secunda gazdele si-au revenit partial dand posibilitatea oltencelor sa se duca si la 11 goluri diferenta. Pe final, jucatoarele antrenate de Dragos Dobrescu si Robert Comendant au avut o rabufnire de orgoliu si au mai redus din amarul infrangerii, scor final: 26-35. Pentru Prahova au jucat: Ivascu(8 interventii/31 suturi), Abed -Kader(2/9), Paraschiv(0/4) – Popescu 6 goluri, Taivan 4, Sava 4, Berbece 3, Dumitrascu 3, Andrita 2, Vrabie 2, Capra 1, Besleaga 1, Selaru, Finaru, Epureanu.

In acest joc a debutat si cea mai noua jucatoare a Prahovei, pivotul Carmen Selaru, in schimb, a ramas in afara lotului Patricia Vizitiu. Conform principalului Dobrescu, Vizitiu va intra la joc in perioada urmatoare deoarece experimentata handbalista a revenit dupa o accidentare. In urma acestui rezultat, Prahova, 21 puncte, ramane la sase lungimi in spatele Slatinei, 27 puncte, lidera absoluta si prima favorita la promovarea in Liga Florilor. Pentru Ema Ivascu si colegele sale urmeaza un nou meci pe 17 martie atunci cand vor juca, in deplasare, la Spartac Bucuresti. De apreciat si gestul conducerii clubului care, inaintea jocului, le-au dat posibilitatea junioarelor sa le ofere flori handbalistelor celor doua echipe.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Flori Popescu:,,Din pacate, nu am facut un meci bun. Au fost destule greseli, poate prea multe, cred ca ne-am pripit in fata adversarului. Poate si din dorinta de a face totul bine si de a castiga. Nu mai avem ce face, trebuie sa invatam din greseli si sa ne prezentam cu totul altfel la meciurile importante”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dragos Dobrescu:,,Valoarea si-a spus cuvantul si trebuie sa felicitam echipa oaspete. Noi nu am ratat ce trebuia in acest meci avand de lucrat la atitudine si lupta. Eu tot sper de la fete ca pot sa-si arate valoarea. Nu avem altceva de facut decat sa ne pregatim, mai avem doua meciuri in campionat si sa ajungem sanatosi la Turneul Final.”

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191