De ce s-au despărțit Oana Roman și Cornel Păsat. Care a fost adevăratului motiv al separării dintre cei doi: „Relația noastră s-a stricat din cauza…”

De ce s-au despărțit Oana Roman și Cornel Păsat. Care a fost adevăratului motiv al separării dintre cei doi: „Relația noastră s-a stricat din cauza…”

De curând, în cadrul unui interviu de tip podcast, Oana Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cornel Păsat. Iată care a fost adevăratului motiv al separării dintre cei doi! Vedeta a făcut declarațiile momentului.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute, dar și apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară și cu fiecare eveniment la care ia parte.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cauza despărțirii dintre Oana Roman și Cornel Păsat

Chiar dacă relația dintre cei doi nu a funcționat, știm că Cornel Păsat și Oana Roman au avut parte de o relație timp de aproape opt ani de zile.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

De curând, în cadrul unui interviu acordat în cadrul unei emisiuni de tip podcast, Oana Roman a vorbit despre relația cu Cornel Păsat.

Ei bine, în ciuda neînțelegerilor care au avut loc între ei, în anul 2007, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

Adevăratului motiv al separării dintre cei doi

În acest fel, potrivit declarațiilor făcute de vedeta din showbiz-ul românesc, se pare că motivul adevărat al separării dintre cei doi au fost neînțelegerile venite din partea acesteia.

Chiar dacă nu a existat loc de gelozie între cei doi, Oana Roman a recunoscut că se purta urat cu acesta și tot ea a fost și cea care nu și-a dorit, la acel moment, să aibă copii.

CITEȘTE ȘI: Știrile Antena Stars. Oana Roman, revoltată, după ce a cumpărat carne stricată dintr-un supermarket. Vedeta a făcut apel către Protecția Consumatorului: „Mirosea îngrozitor” / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191