Despărțirea are efecte benefice!

Despărțirea are efecte benefice!

Despărțirea de antrenorul Mihai Popa are efecte benefice pentru CSM Petrolul Ploiești. Trupa condusă de Nemanja Tomic, Ionuț Ivan şi Robert Munteanu a “legat” două succese, în etapa a 2-a a Fazei secunde din LNBM, după o lungă perioadă de meciuri pierdute. După succesul de pe teren propriu cu Galațiul, formația municipal ploieșteană a învins și în deplasare. CSM Petrolul şi-a luat revanşa impunându-se la Târgu-Jiu după eşecul dramatic suferit în prima etapă a Fazei a II-a a campionatului în Sala „Olimpia” la sfârşitul lunii ianuarie.

Petroliștii de sub panou s-au impus cu 81-75 în disputa de pe terenul echipei gorjene. La un moment date ei au avut 25 de puncte avans și, față de alte meciuri în care n-au ținut de diferența confortabilă, de data aceasta baschetbaliștii Petrolului au ştiut să gestioneze situaţiile de criză şi să se desprindă astfel încât să nu mai depindă de șansă. Cam la fel au stat lucrurile și la linia de „libere”, unde au încheiat cu 80% aruncări transformate față de alte partide în care procentul a fost la polul opus.

Importantă a fost şi contribuţia tinerilor Dinu (10 puncte) şi Angelian, care au prins, fiecare, peste 20 de minute pe teren. Cu o nouă prestație lăudabilă s-a remarcat Brkic cel care a fost suplinit de canadianul Lufile, aflat la debutul în echipamentul albastru-galben. Pentru CSM Petrolul au jucat: Brkic (24 puncte), Funderburk Jr. (15 puncte, 7 recuperări, 9 pase decisive), R. Johnson Jr. (14, 2×3), C. Dinu (10, 2×3), Corpodean (10, 2×3), Lufile (6), G. Angelian (2), V. Negoiţescu, R. Pătraru şi L. Diaconescu. În etapa a 2-a a returului Fazei a II-a, CSM Petrolul Ploieşti va întâlni, duminica viitoare, în Sala „Olimpia”, pe SCM Timişoara, meciul fiind decalat cu o zi din cauza participării formaţiei bănăţene la Turneul Final 4 al „Alpe Adria Cup”, programat în zilele de 12 şi 13 martie, la Kapfenberg (Austria).

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191