Imagini controversate cu Anamaria Prodan! A cerut-o iubitul în căsătorie? Ce spune impresara / FOTO

Imagini controversate cu Anamaria Prodan! A cerut-o iubitul în căsătorie? Ce spune impresara / FOTO

Au apărut imagini controversate cu Anamaria Prodan, în urmă cu puțin timp! Se vorbește despre faptul că impresara ar fi fost cerută în căsătorie. Iată ce declarații a făcut Anamaria Prodan despre pasul cel mare! Anamaria Prodan și Ronald Gavril s-au căsătorit? Sunt declarațiile pe care toată lumea le așteaptă!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată de când în viața ei a apărut Ronald Gavril. Sportivul și impresara din fotbalul românesc trăiesc o frumoasă poveste de iubire și nu se mai ascund.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Chiar dacă viața ei nu a fost una tocmai roz pe plan amoros, mai ales în ultimii ani, se pare că acum vedeta din showbiz-ul din România și-a găsit în sfârșit liniștea și fericirea în brațele lui Ronald Gavril.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Anamaria Prodan, cerută în căsătorie de Ronald Gavril?

De curând, mai multe imagini controversate cu Anamaria Prodan au apărut pe pagina de Instagram a impresarei din fotbalul de la noi.

Se vorbește că impresara ar fi fost cerută în căsătorie de iubitul său, Ronald Gavril, bărbatul alături de care trăiește în acest moment o frumoasă poveste de iubire.

Mai mult decât atât, surse apropiate ale vedetei ne-au spus că aceasta ar fi foarte fericită și că se gândește serios chiar și la pasul cel mare.

Ce a declarat impresara

Contactată de către reporterii , cel mai tare site de știri mondene din țară, impresara a vorbit despre acest subiect extrem de controversat și a precizat că în acest moment al vieții sale se simte foarte fericită în brațele iubitului ei, Ronald Gavril.

Relația actuală dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Au trăit o frumoasă poveste de iubire, astfel că despărțirea a uimit o întreagă țară. Chiar dacă au decis să o ia pe drumuri separate și amândoi și-au refăcut viața, se pare că relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu este una bună nici în acest moment.

De curând, în cadrul unui interviu acordat pentru Xtra Night Show, Anamaria Prodan a precizat că nici acum, după aproape doi ani de la separarea de fostul antrenor, cei doi nu au reușit să o dea la pace.

Mai exact, cei doi foști soți au parte de mici conflicte și în privința fiului pe care îl au împreună.

CITEȘTE ȘI: Prodanca. Punct și de la capăt. Cum a reacționat Anamaria Prodan, când a găsit o poză fostul soț, într-o cutie cu rame vechi: ”Să ” / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191